OK Lliga

El Barça assalta Riazor (2-3) i ja treu sis punts al Liceo, el vigent campió

El Barça ha assaltat avui Riazor amb tres gols de contraatac i una gran actuació de Sergi Fernández sota els pals en el darrer partit de la setena jornada i ha solidificat el seu lideratge en l’OK Lliga en la represa després del mundial (2-3). L’equip blaugrana, que ha guanyat els set partits que ha jugat (21 punts) i que ha sabut reaccionar quan el Liceo ha igualat el 0-2, té 6 punts de marge sobre els gallecs, que son cinquens amb 15 punts empatats amb el Noia Freixenet (4t) i cinc més que el Reus Virginias i el Parlem Calafell, segon i tercer, respectivament, amb 16 punts. Amb Matías Pascual baixa de llarg recorregut –es va trencar la tíbia i el peroné en el mundial–i amb Llorca jugant el seu primer partit del curs amb el primer equip després de d’una luxació a l’espatlla, l’equip d’Edu Castro ha derrotat el vigent campió i surt reforçat també anímicament.

El Barça s’ha avançat amb dos gols de contraatac en el primer temps, el primer coronat per Bargalló i el segon marcat per Llorca, que venia seguint la jugada iniciada per Marc Grau i ha rematat el rebuig del porter local Serra (0-2 en el minut 14). El Barça ha sortit decidit i pressionant molt amunt en defensa, amb un equip molt ofensiu (Alabart, Bargalló, Hélder i Rodrigues). El Liceo, més tebi quant a intensitat que no pas el curs passat quan va derrotar els blaugrana en el mateix escenari (3-1). D’entrada, el Barça ha generat més que el rival, tot i que els gallecs també han tingut alguna oportunitat prou clara en accions de Torres, al segon pal i de Bruno di Benedetto, ben neutralitzades pel porter Sergi Fernández. Això sí, el Barça ha tingut la virtut de definir les dues accions més evidents. Els àrbitres no n’han deixat passar ni una i l’equip blaugrana ha comès la desena falta a 1:46. Rodríguez ha llançat la directa amb un sot toc de pala. Fernández l’ha aturat amb el pit. El Liceo tenia 9 faltes. La desena local ha arribat quan s’havien consumit 5 minuts. Serra li ha endevinat l’acció a Bargalló en la falta directa. En l’acció posterior Hélder Nunes ha rebut una blava. Manrubia no ha pogut batre a l’inspirat Sergi Fernández, que en el 35’ li ha aturat un penal a Carballeira per una blava a Panadero. Finalment, però, Àlex Rodríguez l’ha clavat en un tir exterior en la superioritat (1-2 en el 37’) i ha redecorat el partit. El Barça tenia 14 faltes i ha fet la 15a a 9:43. Rodríguez, en el rebuig de la directa, ha clavat el 2-2. Però el conjunt d’Edu Castro ha reaccionat en un contraatac perfecte coronat per Marc Grau (2-3 en el 42’). A 2:10 del final i per afegir incertesa, Bargalló ha rebut una blava. Álex Rodríguez ha enviat la bola a fora i el Barça ha sobreviscut a la inferioritat de dos minuts. El Liceo ha fet atac de cinc contra tres sense porter, però Alabart ha robat i li han fet falta, la quinzena. Ell mateix ha llançat la directa sense èxit a 14 segons del final.

Resum de la 7a jornada

El Reus Virginias, per la seva banda, va vèncer dilluns el Finques Prats Lleida per 3-0. Aragonès (2) i Giménez van fer els gols. Ballart va estar impecable sota els pals i el Reus va tancar a zero per segon cop aquest curs. Del cap de setmana destaca el triomf del Solideo Sant Cugat, el segon del curs i que li permet sortir de la zona de descens, davant del Parlem Calafell, un dels equips forts de la competició que és tercer amb 16 punt si que encara no hvia perdut cap partit. Els gols del conjunt de Joan Carles Vadillo els van fer Farnés, Galbas. Domènech i Gilbart. La golejada més àmplia la va signar el Voltregà Stern Motor cotna el Vilafranca Capital del Vi per 5-0: Vargas, Burgaya, Aleix Molas, Serra i Pol Molas, confirmant la tendència d’una jornada amb molta varietat quant a golejadors.

El Noia venç 6-5

El partit més aferrissat en canvi, va ser el triomf del Noia Freixenet per 6-5 davant de l’Alcoi. La nota negativa va ser la vermella directa a Aleix Esteller per un cop a Gonzalo en una acció sense bola. Els sis gols locals els van fer sis jugadors diferents: Costa, Gil, Salvadó, Bargalló, Mitjans i Gabarró. Formatjé (3), Pujadas i Gonzalo van marcar pels visitants. Tret del 0-1, el Noia va dur sempre la iniciativa en el marcador.

Triomfs a fora

Els dos triomfs a domicili els van segellar l’Igualada Rigat a la pista de l’Arenys de Munt Solartradex (3-5) amb gols de Cervera (2), Riba, Llenas i Yeste, i el Recam Làser Caldes a la pista del Garatge Plana Girona (2-4). Rovira, Cristian, Giménez i González van materialitzar el triomf visitant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)