OK Lliga

Borja Ramon fa reviure el Girona

Hoquei sobre patins. Tres gols seus i un de Litus avancen quatre cops els de Ramon Benito, que sumen un punt valuós

Voltregà 4 Girona 4

VOLTREGÀ STERN MOTOR:Sánchez, Vargas, Burgaya, Aleix Molas i Teixidó -equip inicial-; Pol Molas, Armengol, Roquet i Serra.GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Àlex Grau, Vázquez, Ramon i Aguirre -equip inicial-; Litus, Cantero, Calero i Nadal.GOLS:0-1 (2’) Ramon. 1-1 (4’) Aleix Molas. 1-2 (13’) Ramon. 2-2 (13’) Serra. 2-3 (20’) Litus- 3-3 (22’) Teixidó. 3-4 (40’) Ramon. 4-4 (42’) Pol Molas.ÀRBITRES:J. Reverter i D. Calonge.FALTES:5 del Voltregà i 8 del Girona. .

El Garatge Plana Girona va esgarrapar un empat valuós de la pista del Voltregà en un partit elèctric amb Borja Ramon desfermat en atac (3), tot i que, tal com va anar, es va quedar amb la mel a la boca. Ramon va avançar el conjunt de Benito amb un gol matiner que alimentava les esperances, però Aleix Molas va empatar dos minuts més tard. Borja va avançar de nou els gironins (1-2), però només 18 segons més tard Serra va fer el 2-2. Litus, en un contraatac, va fer el tercer (2-3), però Teixidó altre cop va igualar (3-3). L’inspirat Ramon va clavar el 3-4 en un tret exterior i la història es va repetir (4-4).

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)