OK Lliga

El Girona planta cara

Hoquei patins

Reus Virginias 3 G. Plana Girona 1

REUS VIRGINIAS:Ballart, Aragonès, Julià, Compagno i Gelmà –equip inicial–; Giménez, Salvat, Jansà, Rojas i Zapater.GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Grau, Vázquez, Ramon i Aguirre –equip inicial–; Sánchez, Cantero, Nadal, Calero i Fernández.GOLS:1-0 (29’) Julià. 2-0 (37’) Julià. 2-1 (44’) Ramon. 3-1 (50’) Aragonès.ÀRBITRES:D. Villar i O. Pérez. Targeta blava a Aragonès, Llaverola i Aguirre.FALTES:9 del Reus i 11 del Girona.COMENTARI:El Garatge Plana Girona va plantar cara a la pista del Reus, però va ser derrotat per 3-1. Els gironins van mantenir el partit anivellat durant molts minuts i van arribar al descans amb el 0-0 inicial. Julià va marcar dos gols en la segona meitat i Ramon va fer el 2-1 a sis minuts del final. Els gironins van buscar l’empat i en l’últim minut van atacar de cinc sense porter. Van perdre una pilota i Aragonès ho va aprofitar per fer el 3-1 a porta buida quan faltaven sis segons per al final.