Més hoquei

Tot a punt per al Nadal sobre rodes

Hoquei sobre patins. El pavelló Joan Ortoll serà, demà, la seu de la quarta edició amb un partit entre la selecció catalana femenina i un combinat d’estrelles internacional (19.30 h, E3)

El Nadal sobre rodes torna demà, després de dos anys d’absència, amb la quarta edició, que escenificarà un partit entre Catalunya femenina, dirigida per Josep Maria Barberà i Jordi Camps, i un combinat All Stars entrenat per Carla Giudici amb jugadores de molta qualitat de l’OK Lliga i dues del Benfica: l’estrella Marlene Sousa i la portera Maria Vieira. El partit es disputarà al pavelló Joan Ortoll de Calafell (19.30 h, per Esport 3).

La llista de Catalunya està formada per les porteres Laura Vicente (Generali Palau de Plegamans) i Mariona Surós (Cerdanyola Feníe Energía)i les jugadores de pista Aina Florenza i Berta Busquets (Generali Palau de Plegamans), Gemma Solé i Paula Ferrón (Cerdanyola Feníe Energía), Joana Xicota (Esneca Fraga), Maria Anglada (Voltregà Stern Motor), Victòria Porta (Vila-sana) i Alba Ambròs (Solideo Sant Cugat).

La convocatòria All Stars la formen les porteres Laia Navarrete (Igualada Femení Grupo Guzmán) i Maria Vieira (Benfica) i les jugadores Marta Borràs i Piojo Ramón (ORKLA Bigues i Riells), Aina Arxé i Adriana Gutiérrez (CP Esneca Fraga), Milagros Carrera (Lidergrip CH Mataró), Daiana Silva (CP Vila-sana), Marlene Sousa (SL Benfica) i Carolina Herrera (Igualada Femení Grupo Guzmán).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)