OK Lliga

El Generali Palau derrota el Fraga (4-1) i tanca la primera volta líder invicte

El Generali Palau va derrotar dissabte per 4-1 l’Esneca Fraga, un dels equips revelació del curs, amb tres gols de la pitxitxi Aina Florenza i un de Laura Puigdueta i tanca la primera volta de l’OK Lliga al capdamunt, amb onze triomfs i dos empats. El Vila-sana, segon a 3 punts, va esgarrapar un empat valuós de la pista del Telecable (2-2) amb gols de Victòria Porta i Julieta Fernández, que va empatar a 42 segons del final després que les asturianes s’haguessin avançat per 2-0 (41’).

Els vuit equips que jugaran la copa per aquest ordre son el Palau, el Vila-sana, el Telecable, el Manlleu, el Fraga, el Deportivo Liceo, el Bigues i Riells i el Lidergrup Mataró, que va segellar el bitllet superant per 4-2 el cuer amb només un punt Lleidanet Alpicat –Olga Juanola (2) i Nina Almirall (2)–. N’ha quedat exclòs el Voltregà Stern Motor, que va caure per 3-2 a la pista de l’Igualada Grupo Guzmán i tanca la primera volta novè a un punt del conjunt maresmenc. Un gol de Patrícia Miret a 3 segons del final va decantar el partit del costat igualadí. Aida Mas i Helena de Sivatte van ser les autores dels altres gols locals, mentre que Paula Vilamala i Maria Anglada van marcar per les visitants.

Tot i que va superar Las Rozas per 4-3 –Gemma Solé (2), Laura Valverde i Natàlia Crespo– també n’ha quedat fora el Cerdanyola Feníe Energía, desè a 4 punts del Mataró. El Martinelia Manlleu, per la seva banda, va arrodonir el seu quart lloc amb un triomf per 2-3 a la pista del Solideo Sant Cugat amb gols de Joana Comas, Nara López i Ona Castellví. Els gols de les locals els van fer Ariadna Avilés i Alba Ambrós. La derrota per 10-4 a la pista del Deportivo Liceo de l’Orkla Bigues i Riells no li impedeix ser equip de copa i tanca setè la primera volta empatat a 17 punts amb el Mataró.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)