Lliga Europea

El Generali Palau es llueix i venç a Portugal (2-4)

Hoquei sobre patins. Derrota l’Académico da Feira en el seu retorn a la lliga europea. El Martinelia Manlleu apallissa el Noisy-le-Grand (13-0)

El Generali Palau, bicampió d’Europa després d’haver dominat les dues últimes temporades, va arrencar ahir amb força en la lliga europea femenina amb un triomf convincent a la pista de l’Académico da Feira portuguès (2-4). Joana Teixeira, la figura local, va avançar el conjunt portuguès en el minut 8, però Mariona Colomer va restablir la igualtat en el minut 20 (1-1). En el segon temps, dos gols d’Aina Florenza consecutius en els minuts 32 i 33 van situar al davant el conjunt d’Ivan Sanz (1-3). Teixeira, de penal, va reduir diferències però Laura Puigdueta (41’) va fer el 2-4. El Martinelia Manlleu, per la seva banda, va apallissar el Noisy-le-Grand per 13-0 amb gols de Castellví (3), Garciolo (3), López (2), Comas (2), Canal, Gurri i Bulló. En la primera jornada havia guanyat a la pista del Liceo i lidera el grup B.

Arrenca la masculina

La fase de grups de la lliga europea masculina, amb quatre grups de quatre cadascun, quatre conjunts catalans –el Barça, el Reus Virginias, el Noia Freixenet i el Parlem Calafell– i un nivell d’exigència altíssim perquè la majoria de ventafocs ja van quedar fora en les fases preliminars, arrenca dijous vinent en una jornada unificada. En el grup C. El Barça, un dels grans favorits al títol juntament amb els grans equips portuguesos, debuta a casa contra el Forte dei Marmi, conjunt entrenat per l’exporter català Roger Molina i que té a les seves files els sadurninencs Marc Gual i Pedro Gil. El Calafell visita el Benfica (21h) en el grup A; el Noia juga a Sarzana en el B i el Reus rep el Saint Ômer en el D.

Europe Cup

Dissabte vinent, es jugaran els partits d’anada dels vuitens de final de l’Europe Cup, amb la participació de quatre conjunts catalans: el Finques Prats Lleida, el Voltregà Stern Motor, el Recam Làser Caldes i l’Igualada Rigat.

MASCULÍ

Quatre equips catalans iniciaran dijous la fase de grups de la nova lliga continental
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)