Lliga Europea

L’última jornada de la fase de grups ha de definir els creuaments dels quarts

El Cerdanyola ha de certificar la classificació i el Palau, el Vila-sana i el Manlleu decidir la plaça final del seu grup

La lliga europea femenina ha arribat a la seva darrera jornada de la fase de grups i els quatre equips catalans han d’acabar de definir les seves posicions o la classificació pels quarts de final. El Generali Palau, el Vila-sana i el Martinelia Manlleu ja estan a quarts, i falta saber si seran primer o segon del seu grup, mentre que el Cerdanyola Ferníe Energía s’ha d’assegurar la classificació com a segon de grup.

En el grup A el Palau i el Vila-sana estan classificats. Les lleidatanes visiten l’Académico da Feira portuguès (17 h) i han de guanyar per més de deu gols per superar a les vallesanes, que són primeres i no juguen en aquesta última jornada.

El Manlleu rep el Liceo (17 h) en el grup B, tots dos estan a quarts i està en joc el primer lloc. Les osonenques poden perdre de dos gols i mantindran el primer lloc.

En el grup C, sense catalans, el Telecable Gijón te assegurat el primer lloc. Visita el Valdagno italià, que es juga ser segon amb el Coutras francès, que no juga.

El Cerdanyola visita el Nantes Loire-Atlantique Vendée francès (20 h) i busca assegurar-se el segon lloc i classificar-se. Pot perdre de nou gols i mantindrà la segona plaça ja que en la primera volta va guanyar per 10-0. El Benfica portuguès té el primer lloc assegurat.

Acabar primer o segon de grup es important pel creuament de quarts de final, que es jugarà a doble volta. Els del grup A s’enfrontaran amb els equips del grup B i els del C amb els del D. El que és segur és que hi haurà un enfrontament entre equips catalans en els quarts de final, el Manlleu contra el Vila-sana o el Palau, i un conjunt català arribarà a la final a quatre.

Sisena jornada
Académico da Feira - Vila-sana 17 h
Manlleu - Liceo 17 h
Valdagno - Telecable 17 h
Nantes - Cerdanyola 20 h
Grup A
1r Palau 8 pts; 2n Vila-sana 5 pts i 3r Académico da Feira 0 pts.
Grup B
1r Manlleu 9 pts; 2n Liceo 6 pts i 3r Noisy Le Grand 0 pts.
Grup C
11r Telecable 9 pts; 2n Valdagno 3 pts i 3r Coutras 3 pts.
Grup D
1r Benfica 12 pts; 2n Cerdanyola 3 pts i 3r Nantes 0 pts.
Quarts de final
1r grup A - 2n grup B
1r grup C - 2n grup D
1r grup B - 2n grup A
1r grup D - 2n grup C
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)