Lliga Europea

El Lleida i l’Igualada ja tenen rivals en la primera fase de la lliga europea

Els lleidatans jugaran en un grup de tres equips

El Finques Prats Lleida i l’Igualada Rigat ja coneixen els seus rivals en la primera fase de la lliga europea que es disputarà del 13 al 15 d’octubre en sistema de concentració. El conjunt lleidatà jugarà en el grup D, de només tres equips, i s’enfrontarà al Valdagno italià i al Coutras francès. Els igualadins han anat a parar al grup C, de quatre equips, i s’enfrontaran al Sarzana italià, el Thunerstern suïs i al King’s Lynn anglès. El grup A també tres equips i el formen el Follonica italià, el Herringen alemany i La Vendéenne francès. En el grup B jugaran elñ Grosseto italià, el Tomar portuguès, el Noisy Le Grand francès i el Walsum Alemany.

Els dos primers dels quatre grups es classificaran per la segona fase de la lliga europea, mentre que els dos equips eliminats passaran a jugar la WS Europe Cup. La segona fase de la màxima competició de grup es disputaran del 3 al 5 de novembre i ja hi ha vuit equips pre classificats. D’aquesta segona fase sortiran vuit equips, que juntament amb els vuit equips més potents d’Europa ja han passat directament a la tercera fase, disputaran la fase de grups a partir del 30 de novembre.

També s’ha sortejat la fase preliminar de la lliga europea femenina que es disputa en una eliminatòria a doble volta el 7 i el 21 d’octubre. El Fraga jugarà contra el Cronenberg alemany i el Remscheid alemanys contra l’Scandianse italià. Els guanyadors passaran a la fase de grups on esperen la resta d’equips i que començarà l’11 de novembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)