OK Lliga

El Noia empata amb el Barça i el Sant Just la fa grossa davant el Liceo

Els dos equips estan empatats en el primer lloc de la classificació

El Noia ha sorprès al Barça i ha sumat un valuós i molt treballat empat (2-2) que ha tancat la quarta jornada de l’OK Lliga. Els de Sant Sadurní s’han avançat en la primera meitat amb un gol de Xavi Costa i els blaugrana no han pogut reaccionar fins la segona meitat. Ignacio Alabart i Marc Grau han donat la volta al partit a onze minuts del final. El Noia no s’ha rendit, ha continuat lluitant i buscant el gol, i ha arribat a 48 segons de la fi quan atacava de cinc sense porter. Ivan Morales ha fet el 2-2 definitiu.

El Sant Just continua amb el seu gran inici de temporada en l’OK Lliga en l’any del seu debut i a ha derrotat per un clar 7-3 el Liceo. El Sant Just encara no ha perdut cap partit i ocupa el segon lloc de la taula. Al descans s’ha arribat amb un 4-2 i en la segona meitat els locals s’han distanciat. Joan Pujalte ha destacat en marcar 3 gols.

L’Igualada s’ha imposat al Girona per 3-1 i ha sumat la seva primera victòria de la temporada. La primera meitat ha estat molt intensa i els igualadins han arribat al descans amb el 3-1 que ja no ha variat en la segona part.

El Caldes ha remuntat a la pista del Rivas i s’ha imposat per 2-3 després d’anar perdent per 2-0 en els primers sis minuts. Marcos Blanqué ha marcat una falta directa a dos minuts del final. El Voltregà i el Mataró han empatat (4-4) i els mataronins han sumat el seu primer punt de la temporada. Després de l’1-1 al descans, el Mataró s’ha situat amb un 1-4 i els osonencs han sabut empatar. El Calafell i el Lleida també han empatat (4-4). Els lleidatans s’han avançat amb un 0-2 i s’ha arribat al descans amb un 4-3. Paiva ha anotat tres gols pels lleidatans. El Reus ha esgarrapat un empat a la complicada pista de l’Alcoi (3-3). L’equip reusenc ha anat va anar per sota dos cops amb l’1-0 i el 3-2 i s’ha avançat amb l’1-2 a l’inici del segon temps. Sergi Aragonès ha fet dos gols, un de penal pels visitants i Gonzalo Pérez n’ha fet dos pels locals.