Més hoquei

El Barça ha estat convidat a jugar la copa Intercontinental 2023 a l’Argentina

L’equip blaugrana ha estat l’escollit per la World Skate per la renuncia del Valongo

El Barça disputarà la copa Intercontinental 2023 a San Juan, Argentina, del 16 al 18 de febrer. El club blaugrana, semifinalista de l’última edició de la Lliga europea, ha estat l’equip escollit per la World Skate per disputar el mundial de clubs per la renuncia del finalista europeu, el Valongo portuguès. El conjunt blaugrana tindrà com a rivals al Porto portuguès, com a campió de la champions, i els conjunt argentins de l’Unión Vecinal Trinidad, com a campió de Sud-Amèrica, i el Lomas de Rivadavia, com a subcampió sud-americà.

La copa Intercontinental es jugarà a la localitat argentina de Sant Juan, serà la tercera vegada que es disputi allà, després dels anys 1985 i 2018, i en les dues ocasions hi va ser present el Barça. El conjunt blaugrana buscarà la seva sisena copa Intercontinental, després d’aconseguir els títols les temporades 1997/98 contra l’UVT, la 2005/06 davant l’Olimpia, la 2008/09 contra el Concepción, la 2014/15 contra el Petroleros YPF de Mendoza i la 2018/19 contra el Porto.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)