Lliga Europea

L’empat a Barcelos classifica el Barça per als quarts de final de la lliga europea

Els blaugrana han d’assegurar el primer lloc en les dues jornades que faltes de la fase de grups

L’empat que el Barça va aconseguir a la complicada pista del Barcelos (1-1) el va classificar per als quarts de final de la lliga europea a falta de dues jornades pel final de la fase de grups. Els resultats de la jornada del grup A amb l’empat entre el Liceo i el Forte dei Marmi (3-3) van assegurar que els blaugrana acabaran entre els dos primers. Ara l’objectiu és assegurar la primera posició en els dos partits que ha de disputar, a casa contra el Forte dei Marmi el 8 de febrer i a la pista del Liceo el 9 de febrer.

Després del partit l’entrenador Edu Castro es mostrava satisfet: “La classificació és immillorable per assolir l’objectiu que teníem quan va començar el grup que és ni menys ni més que acabar primers, per tant crec que des d’aquest punt de vista i també pel joc, sortim molt reforçats de Barcelos.” Els blaugrana lideren el grup A amb 10 punts, mentre que el Barcelos en suma 7 i el Forte dei Marmi 4 i el Liceo amb 1, quan queden sis punts per disputar. Els Barça encara que perdés els dos partits que li resten sempre estaria entre els dos millors en un hipotètic triple empat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)