OK Lliga

El Girona vol mantenir la seva bona ratxa

Hoquei patins. Visita un Noia dolgut que es vol retrobar amb la victòria

El Garatge Plana Girona visita la complicada pista del Noia amb la intenció de mantenir la seva bona ratxa de resultats en l’OK Lliga (19.30 h). Els gironins no han perdut des del canvi d’entrenador, fa tres jornades, i han guanyat els dos últims partits. Al seu davant, però, es trobaran un Noia que està dolgut per la seva eliminació de l’Europe Cup fa una setmana i que en els dos darrers partits de lliga només ha empatat. Els de Sant Sadurní es volen retrobar amb la victòria contra els gironins. El Girona va guanyar el Noia en la primera volta i es va imposar per 4-1 al pavelló de Palau II. Aquesta és l’única derrota del Noia en la lliga, ja que en la següent jornada va ser capaç d’empatar contra el Barça.

El Girona ha sortit de la zona de play-out gràcies als seus bons resultats, però té els mateixos punts que el Caldes (18) i un més que el Lleida, que ocupen aquestes places. Tots dos també juguen fora, contra el Calafell i l’Igualada, que estan entre els vuit millors actualment.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)