Copa

El Voltregà Movento Stern apel·la a l’experiència contra l’Igualada Rigat (4-2)

El Voltregà Movento Stern ha superat l’Igualada Rigat per 4-2 en el darrer partit de quarts de final de la copa Calafell 2024 i serà el rival del Barça en la segona semifinal demà a partir de les 18.45 h. El partit ha estat igualadíssim i la major eficàcia dels osonencs ha sentenciat davant d’un equip molt jove i estructurat que ha malbaratat ocasions molt clares però que surt reforçat. El Voltregà, amb gols de Vargas (2), Teixidó i Burgaya, repeteix la semifinal de l’any passat.

El francès Marc Rouzé, que acabava de sortir, ha clavat el 0-1 per tot l’escaire en la seva primera intervenció (11’). Un golàs. Arribar i moldre. L’alegria igualadina, però, ha durat poc, si fa no fa un minut i mig. Gerard Teixidó, sempre perillós, ha batut Torrents aturant el temps en una gran acció personal (1-1). Una blava a Àlex Rodríguez (17’) ha permès Gerard Riba gaudir d’una falta directa, però el porter del Voltregà Oriol Codony ha evitat el gol. En la superioritat, a més, s’ha erigit de nou en salvador davant d’un atac i gol de dos minuts. El primer temps s’ha acabat amb 1-1 i empat també a sis faltes.

L’intercanvi de cops ha estat duríssim en l’arrencada del segon temps, però els dos porters han trobat respostes. Marimon ha estavellat la bola al pal (30’). El Voltregà, ha encarrilat el partit apel·lant a la veu de l’experiència. Teixidó, murri, ha robat a la tanca i ha assistit Vargas, que ha aguantat la bola i ha batut Torrents (2-1 en el 35’). L’Igualada ha comès la desena falta a 1:55 del final. Burgaya ha aixecat i picat i ha sentenciat el partit en la falta directa (3-1). L’Igualada, valent, ha fet atac sense porter i Riba ha marcat el 3-2 a 30 segons del final. Però Vargas, a 22 segons del final, ha marcat el 4-2 definitiu a porta buida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)