OK Lliga

Final de finals per al Girona

Hoquei sobre patins. Si puntua demà contra el Mataró li provocarà el descens, però ha de vèncer perquè el calendari és esquerp –Barça i Reus– i té a només un punt el descens directe

Els arguments per defensar que el got del Garatge Plana Girona està mig ple són el punt de marge amb average inclòs que té respecte al Rivas, penúltim i en descens directe, i que demà rep a Palau el Mataró (20 h), el cuer, que si no venç estarà descendit. De fet, el conjunt maresmenc hauria arribat a Girona descendit si no fos perquè fa quinze dies va derrotar l’Igualada Rigat, paradoxes de l’esport, l’equip que una setmana després va meravellar tothom aixecant la Europe Cup. Sigui com vulgui, només un miracle pot evitar el descens del Mataró, que és a nou punts de la zona de play-out –l’onzè i el dotzè– que marca precisament el Girona, antepenúltim amb 20 punts, que s’ha de refer de la darrera derrota a casa contra el Lleida (2-6). Xevi Garcia recupera Marc Vázquez, baixa en el darrer partit per acumulació de targetes blaves, i té la resta de jugadors en plenes condicions i “amb moltes ganes” per afrontar un partit clau.

El got estarà mig buit si analitzem la resta del calendari gironí en les dues últimes jornades. Visita al Barça el dia 28 –18.30 h en horari unificat– i, per tancar la fase regular, partit a casa contra el Reus el 5 de maig –12 h, en horari unificat–, contra el qual, això sí, va empatar a fora tot just en el debut del tècnic Xevi Garcia, quan va agafar el relleu de Ramon Benito. La zona de permanència directa, que marca el Caldes amb 28 punts, s’entreveu utòpica i el gran repte, per tant, se centra a evitar el descens directe acabant la fase regular al davant del Rivas, que tampoc té un calendari per tirar coets. Demà rep el Noia (segon), el dia 28 visita l’Igualada, que s’hi està jugant accedir al play-off pel títol, i tancarà la lliga el dia 5 de maig a casa contra el Calafell (sisè).

La classificació
Zona de ‘play-off’, 9è i 10è
9è Igualada 29 punts
10è Caldes 28 punts
Zona de ‘play-out’ de descens
11è Lleida 26 punts
12è Girona 20 punts
Zona de descens
13è Rivas 19 punts
14è Mataró 11 punts
* Queden 9 punts en joc
Els ‘averages’ particulars amb els rivals més directes
A favor Rivas
Igualat Alcoi
En contra Lleida
S’ha de decidir Mataró
Les últimes tres jornades
24a jorn. Girona-Mataró 20 d’abril
25a jorn. Barça-Girona 27 d’abril
26a jorn. Girona-Reus 5 de maig
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)