OK Lliga

És l’hora dels ‘play-offs’

Hoquei sobre patins. Els vuit millors inicien els quarts de final de l’OK Lliga, i també comença l’eliminatòria que decideix l’últim descens

La lluita pel títol de l’OK Lliga i per la tercera plaça de descens comença aquest cap de setmana amb la disputa del primer partit dels quarts de final del play-off i del primer enfrontament del play-out de permanència. També es juga el play-off del novè al desè lloc, per decidir la darrera plaça europea. Tots es disputaran al millor de tres enfrontaments.

Els vuit millors de la fase regular inicien els quarts amb l’objectiu final d’aconseguir el títol de l’OK Lliga, però amb el més proper de guanyar el primer partit d’aquest cap de setmana i el mitjà de superar aquesta primera eliminatòria i arribar a les semifinals, que ja seran al millor de cinc enfrontaments. Els quatre primers classificats són els caps de sèrie, tenen el factor pista a favor i surten com a favorits. En la jornada d’avui el Barça, l’actual campió, és el primer que entrarà en acció, ja que aquesta tarda rebrà el Senergy Renovables Sant Just, l’equip revelació de la temporada, que va arribar a la final de copa contra els blaugrana, i que ha patit en les darreres jornades per entrar en el play-off. El Reus Deportiu Virginias i el Parlem Calafell disputaran a la nit un duel de gran rivalitat i de pronòstic incert. Demà serà el torn del Noia Freixenet, el segon de la fase regular, que a la tarda jugarà a casa contra l’Igualada Rigat, el campió de la Europe Cup i que es presenta amb la joventut dels seus homes com a bandera. Finalment, demà al vespre el Voltregà Movento Stern visitarà la complicada pista del Deportivo Liceo. El segon partit es disputarà el cap de setmana del 25 i 26, i si fos necessari el tercer es jugaria el dimarts 28.

El PAS Alcoi i el Garatge Plana Girona s’enfrontaran demà en el primer duel per decidir l’últim equip que perdrà la màxima categoria aquesta temporada. Els alcoians tenen el factor pista a favor perquè van quedar per damunt en la classificació, van sumar més victòries i més punts, però en el darrer minut del darrer partit de la fase regular van caure en aquesta eliminatòria. Els gironins fa setmanes que saben que el mal menor era jugar el play-out i tenen l’experiència d’haver-lo disputat les dues darreres campanyes i haver mantingut la categoria, tot i que llavors tenien el factor pista a favor. El Finques Prats Lleida i el Recam Làser Caldes jugaran demà per la novena i desena posició.

‘Play-off’ pel títol. Quarts
Barça - Sant Just 17 h
Reus - Calafell 21.30 h
Noia - Igualada demà 16.15 h
Liceo - Voltregà demà 20 h
‘Play-off’ 9è i 10è lloc
Lleida - Caldes demà 12 h
‘Play-out’ de permanència
Alcoi - Girona demà 12.30 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)