OK Lliga

El Barça guanya el Reus i passa a la final, i el Noia jugarà el cinquè partit

El segon finalista es decidirà dimarts a l’Ateneu de Sant Sadurní

El Barça s’ha classificat per la final de l’OK Lliga al guanyar el Reus Deportiu Virginias per 1-4 i posar el 3-1 en la semifinal del play-off pel títol. El Noia Freixenet ha tornat a perdre, aquest cop per un ajustat 4-3 i a la pròrroga, a la pista del Liceo i el conjunt gallec ha forçat el cinquè i definitiu partit (2-2). El dimarts 11 (20.30 h) a l’Ateneu de Sant Sadurní es decidirà el segon finalista.

El Barça s’ha avançat amb un 0-2, amb gols de Bargalló i Alabart, en els primers sis minuts del quart partit de la semifinal a la pista del Reus. Poc desprès Gelmà, que tornava després de la sanció de cinc partits, ha marcat l’1-2 amb que s’ha arribat al descans. En la segona meitat, malgrat els intents dels reusencs per empatar, Bargalló ha sentenciat amb dos gols (1-4), el segon a un minut del final i a porteria buida, quan el Reus atacava de cinc i sense porter per intentar la remuntada.

El Noia ha estat superat pel Liceo en la primera meitat i s’ha arribat al descans amb un 2-0. En l’inici del segon temps els de Sant Sadurní han millorat, han creat ocasions i han empatat amb gols de Bargalló i Morales (2-2). En els últims deu minuts els gallecs s’han tornat a avançar i el Noia ha tornat a empatar gràcies a Rovira. Amb el 3-3 s’ha arribat a la pròrroga. En la segona meitat del temps suplementari Torres ha marcat el 4-3, que s’ha mantingut en el marcador fins al final malgrat els intents dels de Sant Sadurní per tornar a empatar.