OK Lliga

El Noia vol ser a la final

Hoquei sobre patins. El suport de l’afició i la fortalesa a casa han de ser les claus per vèncer el Liceo en el cinquè partit del ‘play-off’

El Noia Freixenet és a una victòria de classificar-se per a la final de l’OK Lliga. Els de Sant Sadurní reben aquest vespre el Liceo (20.30 h) i qui guanyi passarà a la final on ja espera el Barça. El play-off de la semifinal al millor de cinc partits està empat (2-2) i després del 50 minuts, els 60 si hi ha pròrroga o dels penals ha de sortir un finalista. El Noia tindrà el suport incondicional de la seva afició que amb tota seguretat omplirà l’Ateneu, i també sap que aquesta temporada s’ha mostrat molt fort a casa. Els de Sant Sadurní no han perdut cap partit de lliga davant la seva afició aquesta temporada i només han cedit cinc empats. En els dos duels de la semifinal a casa contra els gallecs el Noia va guanyar per 5-3 i 4-2. Els de Sant Sadurní volen tornar a una final de l’OK Lliga 21 anys després de la primera, el curs 2002/03.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)