Més hoquei

ESPORTS

Mor als 48 anys Goretti Isern, delegada de la selecció catalana d’hoquei patins

Havia estat jugadora del Voltregà i era membre de la junta de la Federació Catalana de Patinatge

Dol en l’hoquei patins català. La vigatana Goretti Isern i Soler, de 48 anys, va morir dissabte a causa d’un càncer. Ho ha confirmat la Federació Catalana de Patinatge, de la qual en formava part de la junta directiva. Era una de les encarregades de portar tots els afers relacionats amb les seleccions catalanes. De fet, era l’actual delegada de la selecció absoluta femenina i també acompanyava els equips que competien en els campionats estatals.

Goretti, que es va formar a l’Estela Plana de Vic, va ser també ser jugadora d’elit en el Club Patí Voltregà, un dels clubs de referència no només en l’hoquei català sinó també en l’europeu. “La trobarem molt a faltar. Era una persona compromès amb l’hoquei, la selecció i el país”, recorda el seleccionador català femení, Josep Maria Verdaguer.

Goretti va començar a exercir de delegada en la copa Amèrica del 2009 a Vic. La seva última competició va ser la Golden Cup de l’any passat a Voltregà. A partir de llavors, per culpa de la malaltia, va haver de baixar la seva activitat.

En l’àmbit professional, gestionava la seva pròpia immobiliària, Immoacasa, a Vic. Estava casada amb Miquel Riera Tort i tenia un fill. La cerimònia de comiat tindrà lloc aquest proper dimarts dia 25 a les 5 de la tarda al tanatori de Vic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)