Mundial

Semifinal d’alt voltatge

Hoquei sobre patins. La selecció espanyola compleix contra França (8-2) i buscarà una plaça per al partit decisiu dels WSG contra l’Argentina en la repetició de les tres darreres finals del mundial

Espanya 8 França 2

ESPANYA:Vicente; Florenza (1), Casarramona (3), Sanjurjo, Porta (3) –inicial–; Roces (1), Colomer, González Lolo i Blackman..FRANÇA:L. Gohet; Fay, Lagroye, C. Gohet (1), Gefflot (1); Dubocquet, Herrault, D’Haese i Husson.MITJA PART:5-1.ÀRBITRES:M. Carmazzi i F. Madureira.FALTES:10 d’Espanya i 4 de França.

La selecció espanyola, amb set catalanes, i l’argentina protagonitzaran aquest migdia a Novara (13.30 h) una semifinal d’alt voltatge en els World Skate Games d’Itàlia. Cara a cara se les heuran les protagonistes de les tres darreres finals del mundial. L’Argentina és la defensora del títol després de la victòria segellada per 3-0 contra Espanya en la final de San Juan 2022.

L’equip de Sergi Macià es va guanyar l’accés a les semifinals després de fer els deures contra França (8-2). L’equip estatal va anar per feina de bon començament i a la mitja part ja dominava per 5-1, amb gols d’Anna Casarramona (3), Victòria Porta (1) i Sara Roces (1). En la segona part, dos gols més de Porta i un d’Aina Florenza van completar la golejada. Posteriorment, l’Argentina va imposar els galons contra Xile (8-0). L’altra semifinal enfrontarà Portugal i Itàlia (21 h).

Suïssa, el rival masculí

En el mundial masculí, la selecció espanyola s’enfrontarà aquest matí a Suïssa (11.15 h), provinent de la copa Intercontinental. Si els de Guillem Cabestany fan la feina demà jugaran les semifinals contra el vencedor del Portugal-França (15.45 h).

Quarts de final
Portugal - G. Bretanya 13-1
Espanya - França 8-2
Argentina - Xile 8-0
Itàlia - Colòmbia 6-0
Semifinals. Avui
Espanya-Argentina 13.30 h
Portugal-Itàlia 21 h
Final Dissabte 21 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)