OK Lliga

El Barça alliçona el Liceo

Hoquei sobre patins. Tres gols de Font i un d’Alabart capgiren l’escenari quan perdia per 1-0 en el descans i segellen el 4/4 en l’OK Lliga

Deportivo Liceo 1 Barça 4

DEPORTIVO LICEO:Serra, Xaus, Carballeira, Torres i Ciocale –equip inicial–; Nil Cervera, Ferruccio i Saavedra.BARÇA:Carles Grau, Alabart, Marc Grau, Llorca i Aragonès –equip inicial–; Álvarez, Font, Barroso i Eloi Cervera.GOLS:1-0 (4’) Carballeira. 1-1 (28’) Font. 1-2 (28’) Font. 1-3 (32’) Alabart. 1-4 (44’) Font.ÀRBITRES:M. Díaz i P. Nicieza.FALTES:13 del Deportivo Liceo i 11 del Barça.

El Barça de David Cáceres va assaltar Riazor per segona vegada aquesta temporada gràcies a una reacció contundent quan perdia per 1-0 en el primer temps i suma el 4/4 en l’OK Lliga (1-4). El Deportivo Liceo, que havia perdut amb els blaugrana la semifinal de la supercopa, es va avançar en el primer temps amb un gol des de pròpia pista de Carballeira (4’). El minut boig de Font, però, va capgirar la truita. L’osonenc va marcar l’1-1 i l’1-2 en només 35 segons trobant l’escaire del fins llavors inexpugnable Martí Serra i va capgirar el partit com un mitjó. En el 32’, a més, Alabart va clavar l’1-3 també per l’escaire. El Liceo, lògicament, va quedar estabornit. Font va completar la seva actuació amb l’1-4 (44’) rematant una assistència perfecta d’Aragonès, que havia robat la bola i havia iniciat l’acció. Ferruccio va enviar al pal una falta directa –10a del Barça– i, en l’acció posterior, Pablo Álvarez també va fer ressonar el pal. L’argentí va llançar la primera directa del curs pel Barça –10a del Liceo–, però Serra va evitar el gol.

El Parlem Calafell, que ho havia guanyat tot, va caure ahir a Reus per 3-1. El conjunt del Baix Camp i el Barça, líder amb 3 punts més que el Calafell i el Noia, són ara els únics invictes.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)