Internacional

Toquen a quarts per a les noies a Europa

Hoquei sobre patins. El Girona, el Voltregà i l'Igualada buscaran una plaça per a la final a quatre de la copa d'Europa femenina

El Girona, el Voltregà i el Fontanellas i Martí Igualada disputen avui els partits d'anada dels quarts de final de la copa d'Europa femenina amb la mirada posada en la final a quatre que es disputarà el 4 i 5 de maig. Per això hauran de superar tres eliminatòries complicades. El Girona, el subcampió, rep el potent ERG Iserlohn alemany (19.00 h), un equip que va haver de superar la fase prèvia i es va classificar després d'eliminar el Ploufragan francès per 0-15 i 3-2. El Voltregà juga a la pista del Coutras francès (21.00 h), que és precisament l'equip que el va eliminar en aquesta mateixa fase la temporada passada amb un gol d'or en la pròrroga en la tornada a Sant Hipòlit. L'Igualada va ser l'únic conjunt català que va haver de superar la fase prèvia i va deixar fora de la competició el Voldemwald suís per 6-3 i 0-3. Ara rep el Noisy le Grand francès (20.30 h). Completen els quarts de final el Biesca Gijón –el campió– i el Dusseldorf alemany.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)