Internacional

Cap a la final a quatre

Hoquei sobre patins. El Vic, el Vilanova i el Vendrell afronten confiats l'anada dels quarts de final de la copa europea de la CERS

El Vic, el Mopesa Vilanova i el Moritz Vendrell afronten l'anada dels quarts de final de la copa de la CERS amb l'objectiu de classificar-se per a la final a quatre (11 i 12 de maig) i poder lluitar pel títol europeu de la segona competició. El Vilanova juga a casa contra el Giovinazzo italià (18 h), un equip que està lluitant per no baixar en la lliga del seu país, en què només ha guanyat dos partits en catorze jornades. A Europa els italians van superar dues eliminatòries, tot i que els seus rivals no van ser de renom: el Wimmis suís, al qual va superar per un global de 18-9, i el Merignac francès, al qual va eliminar per un ajustat 9-8 en els dos partits.

Contra vells coneguts

El Vic rep La Vendéenne (19 h), un equip francès en què militen vells coneguts: l'exjugador del Vic Borja López, l'exjugador de l'Igualada Edu Fernández i l'extècnic del Vilafranca Sergi Punset. La Vendéenne ocupa el tercer lloc en la lliga francesa i en la CERS va superar el Follonica italià (4-3 en els dos partits i amb gol d'or) i el Braga portuguès, que va ser el subcampió de la darrera edició. Els francesos van guanyar a Portugal (4-7) i, tot i perdre a casa (per un ajustat 3-4), es van classificar.

L'únic equip català que comença jugant a fora de casa és el Vendrell, que visita el Forte dei Marmi italià (21 h), el cinquè de la seva lliga. El conjunt italià, amb els veterans Roberto Crudeli i Enrico Mariotti, va tenir un inici fàcil a Europa contra el Dornbirn austríac (13-1 en el global) i després va deixar fora el Barcelos portuguès per 10-7 en els dos partits. Completa els quarts de final el duel italià entre el Breganze i el Bassano, que és l'actual campió. El partit de tornada es disputarà el 16 de març.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)