Internacional

La CERS es decidirà al Vendrell

Hoquei sobre patins. La final a quatre es jugarà els dies 11 i 12 de maig amb les semifinals Bassano-Vendrell i Vilanova-Vic. Els del Garraf i els italians també aspiraven a organitzar-la

El Comitè Europeu d'Hoquei sobre Patins (CERH) va decidir ahir que el pavelló del Club d'Esports Vendrell sigui la seu l'11 i el 12 de maig de la final a quatre de la CERS, que jugaran el conjunt amfitrió –el Moritz Vendrell–, el Mopesa Vilanova, el Bassano i el Vic. Els emparellaments ja estaven determinats: Bassano-Vendrell i Vilanova-Vic. També aspiraven a l'organització el Vilanova, que l'any passat va quedar amb un pam de nas per una maniobra del CERH quan ja tenia la concessió emparaulada –la seu va ser Bassano– i un altre cop els italians, que volen repetir la victòria del 2012. Ara el cànon ofert pel Vendrell –no revelat– i la seva candidatura li han permès guanyar. Desencisat, el Vilanova va fer públic ahir que la seva oferta havia estat de 15.000 euros. El gran repte del Vendrell serà obtenir el segon títol del curs i de la seva història després de guanyar a Oviedo la copa. L'única experiència organitzativa dels penedesencs va ser la final a quatre de la copa Príncep que van guanyar el 2009. El Vilanova, que esperava ser la seu designada per les prestacions del seu pavelló, l'experiència i el greuge de l'any passat, és el darrer campió català: la va guanyar el 2007.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)