Internacional

“El CERH només mira els diners”

Hoquei sobre patins. Pau Viadel, el president del Vilanova, carrega fort contra el màxim organisme europeu per no haver designat Vilanova seu de la final a quatre de la CERS

El president del Vilanova, Pau Viadel, va criticar ahir a través dels micròfons de Canal Blau FM el Comitè Europeu d'Hoquei sobre Patins (CERH) per no haver concedit al seu club la final a quatre de la CERS, competició que ja li havia pispat a darrera hora l'any passat. Viadel, que va felicitar el Vendrell per la designació, no es va mossegar la llengua: “Els dirigents del CERH no pensen en els esportistes, només pensen en els diners. La nostra candidatura és millor, però ells només miren els diners, és una vergonya.” El dirigent, que va assenyalar que el seu club havia ofert 11.000 euros, també va tancar la porta a qualsevol relació futura amb l'organisme: “No organitzarem ni el mundial femení ni l'europeu absolut del 2014, estem en total desacord amb el CERH.” El Vilanova havia organitzat al pavelló del Garraf –amb molta més capacitat i prestacions que el de les Casernes, on juga la lliga– diverses competicions en els últims anys, entre les quals destaquen una final a quatre de la CERS (2011) i una copa llatina (2012). El dirigent també va anunciar que el club reduirà el pressupost entre un 60 i un 70%.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)