Internacional

Ho manté tot obert

Lliga europea. El Noia Freixenet va fer un bon partit contra el Benfica, va tenir opcions al triomf i els quarts es decidiran a Portugal

NOIA3


BENFICA3


NOIA FREIXENET: Puigbí, Esteller, Del Amor, Mitjans i Feixas –inicial–; Pau Bargalló, Farrés i Sero.

BENFICA: Silva (Henriques), Neves, Filho, Abalos i Carlos López –inicial–; Joao Rodrigues, Rafael, Viana i Coy.

GOLS: 0-1 (17') Viana. 1-1 (20') Pau Bargalló. 1-2 (23') Filho, de falta directa. 2-2 (38') Feixas. 3-2 (41') Seró, de penal. 3-3 (42') Abalos.

ÀRBITRES: Rotelli i Bonuccelli (Itàlia). Targeta blava a Feixas (2).

FALTES: 7 del Noia i 12 del Benfica.

COMENTARI: El Noia Freixenet va empatar a casa contra el Benfica i manté oberta l'eliminatòria dels quarts de final, però el partit de tornada a Lisboa serà molt complicat. Els de Sant Sadurní van fer un gran partit, van saber remuntar un resultat advers i situar-se amb un 3-2 quan faltaven menys de deu minuts per al final però, els portuguesos, amb una plantilla més profunda, van empatar uns minuts després. Davant un pavelló pràcticament ple d'aficionats, els locals hi van posar ganes i voluntat i van intentar aconseguir el triomf fins a l'últim minut. Els homes de Ferran López van tenir ocasions però van desaprofitar un penal i una falta directa aturades pel segon porter Henriques, que només va sortir a jugar en aquestes accions a bola aturada.

JAUME BOQUERA

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)