Internacional

La comissió antiviolència investiga l'agressió al directiu del CERH

Hoquei sobre patins.El vicepresident del Vilanova Miquel Alemany va donar un cop de puny al vicepresident del comitè europeu Lluís Ferrer durant la CERS i ja s'ha fet un judici ràpid

La comissió antiviolència del Consell Superior d'Esports (CSD) investiga l'agressió que el vicepresident del Vilanova Miquel Alemany va cometre sobre el vicepresident del Comitè Europeu d'Hoquei Sobre Patins (CERH) Lluís Ferrer divendres passat al pavelló del CE Vendrell, després de la semifinal de la CERS entre el Vilanova i el Vic. L'exàrbitre, que durant el partit no es va asseure a la llotja d'autoritats, va donar un cop de puny a Ferrer tot just finalitzar el duel –amb derrota del Vilanova per 6-1– i l'agredit ho va denunciar als mossos d'esquadra que ja eren al recinte. Es va fer un judici ràpid, la sentència del qual sortirà aviat. Alemany va recriminar a Ferrer la designació del Vendrell per comptes de Vilanova com a seu de la final a quatre de la CERS.

El darrer cop que la comissió antiviolència va intervenir en temes d'hoquei va ser per multar un aficionat del Liceo per haver begut cervesa amb una botella de vidre –3.001 euros– a Riazor en l'anada dels quarts de la lliga europea contra el Barça. També va multar el Liceo pel mateix import.

Seu de la lliga europea

El termini fixat pel CERH perquè els candidats –Porto, Benfica i Valdagno– presentessin la documentació i l'oferta econòmica va acabar ahir, i avui es farà pública la seu de la final a quatre que es jugarà els dies 1 i 2 de juny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)