Internacional

JOAN COLET

CAP DE PREMSA DEL CE VENDRELL

“Guanyar dos títols era impensable”

Porta molta feina dur la part de premsa d'una final a quatre de la CERS?
Van ser dies de feina al marge de la feina principal, d'hores a la nit, fins i tot a la matinada, controlant primer que no hi haguessin errors en els mitjans acreditats i després vetllant per la seva ubicació. Perquè tinguessin bona visibilitat, aspecte en què també ens va assessorar el nostre entrenador Guillem Cabestany aconsellant-nos que poséssim tarimes.
Quants mitjans hi va haver acreditats?
Hi ha hagut acreditats 30 mitjans, però més gent, perquè n'hi ha que necessiten més d'una persona. Els mitjans i els periodistes sempre anem a última hora i en la llista inicial hi havia només 10 acreditats. Vam haver de fer un recordatori.
Ha estat molt diferent a la copa Príncep que van organitzar fa alguns anys?
Jo llavors encara no hi era. Sóc el cap de premsa de l'Ajuntament del Vendrell i tinc un fill que juga a la base del club. Quan el CE Vendrell va pujar a l'OK Lliga m'ho van proposar.
Els dos títols han estat un miracle?
Com va dir el nostre entrenador, era impensable guanyar la copa i la CERS. Els objectius eren millorar en la lliga, jugar la copa i arribar a la final a quatre de la CERS després d'haver-nos-hi quedat a les portes el curs abans. Volíem millorar.
Satisfet per l'organització per la part que li toca?
Sí, em feia respecte i crec que tot va anar bé. Vull donar les gràcies als voluntaris i als pares. També a l'Alberto Ambrogi, cap de premsa del CERH i a l'Enric Murillo, cap de premsa de la FEP.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)