Internacional

Carles Feriche fa una preselecció amb joves amb projecció

Hoquei sobre patins. Haurà de descartar dos jugadors per al mundial d'Angola

El seleccionador espanyol, Carles Feriche, va donar ahir la preselecció de 12 jugadors per al mundial d'Angola que es disputarà del 20 al 29 de setembre. Els entrenaments començaran el 12 d'agost i el tècnic haurà de descartar dos jugadors abans de marxar cap a Angola. Carles Feriche va explicar sobre la llista de convocats: “És continuista en relació amb la de Paredes [l'europeu] i incorporem nous joves amb projecció.” La selecció espanyola intentarà revalidar el títol que ha guanyat en les últimes quatre edicions.

Només queden quatre jugadors que van guanyar el mundial del 2011, el capità Pedro Gil, Sergi Fernández, Jordi Bargalló i Marc Gual. Ells quatre, més Jordi Adroher, Toni Pérez i Enric Torner també van disputar l'últim europeu. Jepi Selva va guanyar el mundial del 2007 i ara torna a una llista mundialista, mentre que entren els joves Carles Grau, Ton Baliu, Marc Ollé i Xavi Barroso. Tots ells van estar en la selecció de la copa de les nacions i ara es poden guanyar una plaça per al mundial.

La preselecció
Sergi Fernández (FC Barcelona
Carles Grau (CP Vic)
Pedro Gil (Forte di Marmi)
Marc Gual (FC Barcelona)
Jordi Bargalló (Coinasa Liceo)
Jordi Adroher (Reus Deportiu)
Toni Pérez (Coinasa Liceo)
Enric Torner (Forte di Marmi)
Jepi Selva (Reus Deportiu)
Ton Baliu (Igualada)
Xavi Barroso (FC Barcelona
Marc Ollé (Reus Deportiu)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)