Internacional

Somiar en la remuntada

Hoquei sobre patins. El Moritz Vendrell juga a la pista del Benfica la tornada de la copa Continental amb un resultat advers de 3-5

El Moritz Vendrell afronta la tornada de la copa Continental a la pista del Benfica portuguès conscient que serà molt difícil remuntar el 3-5 que van encaixar en el partit d'anada disputat al seu pavelló. Els del Baix Penedès, però, també tenen la certesa que si fan les coses bé, juguen un bon partit i tenen encert de cara a la porteria contrària poden somiar en la remuntada i el títol.

L'actual campió d'Europa no els posarà les coses fàcils, ja que els portuguesos voldran afegir un nou títol al seu palmarès. Els dos gols de marge que tenen els donen la tranquil·litat necessària per afrontar el partit sense presses. A la pista del Vendrell el Benfica ja va demostrar que pot controlar un partit quan té el resultat a favor i que sense ser molt superior al rival, tirant de veterania i experiència, i també de qualitat, es pot emportar el triomf. El porter català Guillem Trabal és tota una garantia sota els pals, mentre que en atac l'altre català del conjunt portuguès, Marc Coy, posarà a prova les seves habilitats, tal com va fer a la pista dels vendrellencs João Rodrigues, que es va mostrar molt encertat i va marcar quatre dels cinc gols del seu equip. El Moritz Vendrell s'ha mostrat un xic irregular en aquest inici de temporada, però també s'ha mostrat capacitat per plantar cara al rival que sigui. L'equip té jugadors nous i s'està conjuntant, però ja es veuen detalls del potencial com la capacitat golejadora de Sergi Miras o les bones actuacions de Xevi Puigbí a la porteria.

El tècnic del Moritz Vendrell, Guillem Cabestany, explica que el repte de la remuntada és molt difícil i afirma: “La meva intenció només és fer un bon partit, som una mica irregulars, i si volem tenir alguna opció hem de jugar bé, i a partir d'aquí ja veurem el que passa.” Cabestany assegura que per guanyar a Lisboa i tenir possibilitats d'emportar-se el títol de la copa Continental hauran de fer un bon partit, estar encertats en atac i en defensa, cometre el mínim d'errades i, en definitiva: “Fer un partit perfecte.”

El Benfica ja ha guanyat en una ocasió la copa Continental i ho va fer sense jugar la final en l'edició del 2010/2011. Va ser en aquella polèmica final que es va programar a un sol partit i en una localitat portuguesa. El Liceo, que havia de ser el seu rival, no va acceptar jugar-se un títol pràcticament a pista contrària, i el trofeu de campió va ser per al Benfica.

Sense ser molt superior, el Benfica va aconseguir un resultat còmode per a la tornada
Guillem Cabestany
ENTRENADOR DEL VENDRELL
Hem de jugar bé, defensar millor i ser molt efectius en atac. Hem de jugar al nostre millor nivell, s'ha de fer un partit perfecte
Els campions
1997/98
Igualada
1998/99
Igualada
1999/00
Barcelona
2000/01
Barcelona
2001/02
Barcelona
2002/03
Liceo
2003/04
Barcelona
2004/05
Barcelona
2005/06
Barcelona
2006/07
Barcelona
2007/08
Barcelona
2008/09
Reus Deportiu
2009/10
Barcelona
2010/11
Benfica
2011/12
Liceo
2012/13
Benfica o el Vendrell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)