Internacional

Ple català en l'arrencada

Lliga europea. El Moritz Vendrell va saber madurar en el partit contra el Dinan Quevert en el seu debut històric en la competició i el Barça i el Reus van apallissar els seus assequibles rivals

VENDRELL4


QUEVERT1


ISERLOHN2


HERRINGEN4


REUS11


BARÇA14


Els tres equips catalans se'n van sortir pou bé, en la primera jornada de la lliga europea d'hoquei sobre patins, i van signar el ple. Tant el Barça com el Reus tenien al davant rivals de ben escassa entitat però el Moritz Vendrell va haver de lluitar contra el Quevert francès, un rival que ens els últims anys ja ha provocat més d'un ensurt. L'hoquei sobre patins francès s'ha revalorat als últims temps tant en l'àmbit de seleccions com pel fet que jugadors catalans de vàlua han aterrat en la seva lliga. El triomf vendrellenc és històric perquè és el primer del club en la lliga europea en el primer partit que juga en la competició. A més, es va materialitzar amb tres gols de jugadors nascuts a la vila penedesenca, dos de Jordi Ferrer i un de lluís Ferrer. El club continua cremant etapes després de jugar i perdre en les setmanes anteriors la copa Continental contra el Benfica arran del títol de la CERS conquerit al curs passat.

El Quevert va avisar de bon començament amb un tir al pal de Seró (2') i es va posar al davant en el marcador en una acció de Turluer (0-1 en el 8'), el conjunt de Cabestany tenia molts problemes per fer mal al davant i també per contrarestar els atacs ràpids del francesos. Ben tancat al darrere i amb el porter Gelabert inspirat, el conjunt se sentia còmode. Miras va desaprofitar un penal (15') ben aturat per Gelebart. A l'últim segon del primer temps, però, el Quevert va cometre penal i Miras la va clavar (1-1). I en la primera jugada del segon temps, amb els francesos amb tres jugadors de pista arran d'una blava per protestar, Lluís Ferrer va encarrilar el partit. Al Vendrell totes li ponien. Puigbí va aturar un penal al català Toni Seró i, en l'acció posterior, Miras va travessar la pista i va servir una gran assistència que Jordi Ferre va rubricar (3-1). Puigbí va tornar a malbaratar una bona oportunitat del Quevert en una falta directa de Landrin i el mateix Jordi Ferrer, amb un tir creuat, va sentenciar.

Festins de Barça i Reus

El Barça va organitzar un festí matinal a costa del Herringen anglès, un equip tan sols voluntariós. Els fets més destacables a part de la voracitat del conjunt de Ricard Muñoz –en l'Ok lliga també l'està demostrant amb un bagatge golejador impressionant–van ser els 7 gols de Raül Marín, i l'estrena golejadora amb la samarreta del Barça de l'argentí Matías Pascual. L'últim partit cronològicament el va jugar el Reus, que va apallissar l'Iserlhon alemany, amb una gran aportació dels jugadors del planter. La bona actuació del porter visitant va evitar un resultat més escandalós.

REUS: Molina, Casanovas, Selva, Adroher i Costa –equip inicial–, Rubio, Ollé, Salvat i Marsal. ISERLHON: Glowka, Andrei Costa, Sergio Pereira, Heinke i Núñez –equip inicial–, Hegner, Keinke i Fonseca. GOLS: 1-0 (1') Selva. 2-0 (3') Costa. 2-1 (6') Núñez. 3-1 (20') Salvat. 4-1 (21') Rubio, de penal. 5-1 (26') Selva. 6-1 (29') Casanovas, de penal. 6-2 (31') Heinke, de falta directa. 7-2 (33') Selva. 8-2 (35') Costa. 9-2 (35') Costa. 10-2 (46') Ollé. 11-2 (49') Marsal. ÀRBITRES: R. Eggimann i J. Schnaider (Suïssa). Blava al visitant Heinke. COMENTARI: Els jugadors de l'equip sub-15 del Reus van ser rebuts amb el passadís d'honor pel seu títol europeu.
MORITZ VENDRELL: Puigbí, Miras, Àngel Rodríguez. Albesa i Cortijo –equip inicial–; Jordi Ferrer, Creus i Lluís Ferrer, DINAN QUEVERT: Gelebart, Burgoa, Turluer, Landrin i Seró –equip inicial–; Corentin, Oliva i Furstengerg. GOLS: 0-1 (8') Turluer.1-1 (24') Miras, de penal. 2-1 (25') Lluís Ferrer. 3-1 (29') Jordi Ferrer.4-1 (43') Jordi Ferrer. ÀRBITRES: Guilherme i Peixoto (POR). Blava a Toni Seró, del Quevert i a Albesa, del Vendrell. INCIDÈNCIES: Es va fer un minut de silenci en memòria de l'exalcalde del Vendrell Jesús Trayner i de l'assistent del Voltregà Arnau Vilalta.
FC BARCELONA: Egurrola, Panadero, Reinaldo, Álvarez i Torra –equip inicial–, Marín, Gual, Barroso i Pascual. HERRINGEN: Michler, Karshau, Hages, Klein i Karschau –equip inicial–, Michler, Schulz i Tegethoff. GOLS: 1-0 (5') Torra, de penal. 2-0 (13') Marín. 3-0 (13') Gual. 4-0 (17') Marín. 5-0 (22') Reinaldo. 5-1 (24') Hages, 5-2 (24') Schulz. 6-2 (24') Torra. 7-2 (33') Marín, de falta directa. 8-2 (35') Marín. 9-2 (37') Marín, de falta directa. 10-2 (38') Marín. 11-2 (39') Marín. 12-2 (39') Álvarez. 12-3 (40') Michler. 12-4 (40') Karshau. 13-4 (44') Reinaldo, de penal. 14-4 (45') Pascual. ÀRBITRES: Jacquart i Hanras.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)