Internacional

El Voltregà i el Noia, obligats en els setzens de la CERS

Hoquei patins. Els osonencs visiten el Bassano després del 3-3 de l'anada

El Voltregà, que va empatar a casa (3-3) en l'anada contra el Bassano, i el Noia, que només va reduir la resistència del Lió francès per un esquifit 4-3, són els equips catalans que tenen avui compromisos més compromesos en la tornada dels setzens de la CERS. El conjunt de Sant Hipòlit va fer un gran partit en l'anada però no va obrir forat i al davant tindrà el semifinalista de la darrera edició –va cedir contra el Vendrell– i campió fa dues temporades (21.00 h). Les figures del Bassano són el portuguès Emanuel García, el català Álvaro Borja i els italians Ambrosio, Zenn i Nicolás, amb Cunegatti incombustible a la porteria.

El potencial del Lió, tot i l'efervescència de la lliga francesa, és inferior. El que li cal al Noia és millorar el rendiment (20.30 h) respecte del primer partit i aturar el francès Le Menn, autor de dos gols a l'Ateneu. La resta de catalans tenen el futur més aclarit. El Lleida ja va deixar mig enllestida l'eliminatòria a la pista del Walsum alemany (1-3) i avui (21.00 h) mirarà de sentenciar. L'Igualada, per la seva banda, rep el Wimmis suís (20.30 h) amb un coixí molt consistent del duel d'anada (2-7).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)