Internacional

El Voltregà perd i queda eliminat

Copa de la CERS. El Bassano el va superar a la seva pista per un mínim 5 a 4. L'ICG Software Lleida, el Monbus Igualada i el Noia Freixenet van guanyar i jugaran els vuitens de final

El Voltregà va ser l'únic equip català que va disputar la primera eliminatòria de la copa de la CERS que va quedar eliminat. Els de Sant Hipòlit van perdre per un mínim 5 a 4 a la pista del Bassano italià. En l'anada havien empatat a tres gols. L'ICG Software Lleida, el Monbus Igualada i el Noia Freixenet, per la seva banda, van guanyar els seus partits i van passar als vuitens de final.

El Voltregà va plantar cara al Bassano i va equilibrar un 4 a 1 a cinc minuts del final, però un gol d'Emanuel Garcia quan en faltaven quatre, el va deixar fora de la competició per un global de 8 a 7. Armengol va fer els quatre gols del Voltregà.

El Noia era l'altre equip català que tenia un resultat curt de l'anada (4-3) però va saber superar el Lió francès per 1 a 4, amb gols de Mitjans, Julià, Francesc Gil i Pau Bargalló. Al descans anaven 1 a 1 i en la segona part els catalans es van imposar. El seu rival en els vuitens serà el Braga portuguès, que va eliminar el Dornbirn austríac per un global de 15 a 4.

El Lleida va tornar a vèncer el Walsum d'Alemanya, aquest cop per 5 a 2 i va continuar endavant en la competició. El seu rival en els vuitens serà el Forte de Marmi italià, que es va desfer del Montreux suís per 6 a 12, i el va eliminar per un global de 8 a 23. El Monbus Igualada no va tenir cap problema per guanyar el Wimmis suís per 12 a 1. Els igualadins ja havien guanyat per 2 a 7 en l'anada. El seu rival en els vuitens serà el Prato italià que va superar el Coutras francès per 8 a 3 i va remuntar el resultat advers de 5 a 2 de l'anada. El Vic, que no va jugar aquesta eliminatòria, s'enfrontarà amb el Cronenberg alemany en els vuitens de final de la CERSl.