Internacional

Dur correctiu al Barça

Lliga europea. Els blaugrana van perdre clarament a la pista del Porto, mentre que el Reus va aconseguir una gran victòria contra l'Oliveirense i el Vendrell es va desfer del Diessbach

REUS5

PORTO6

BARÇA2

OLIVEIRENSE3

El FC Barcelona va encaixar un dur correctiu en la seva visita a la pista del Porto i va perdre per un clar 6-2. Els altres dos equips catalans de la lliga europea van estar més encertats i van aconseguir la victòria. El Reus Deportiu va sumar un gran triomf a la pista de l'Oliveirense portuguès (3-5) i el Moritz Vendrell es va desfer sense problemes del Diessbach suís per 2-5.

Els blaugrana van pagar a un preu molt gran uns primers 10 minuts de partit dolents i el fet de no estar encertats en les jugades de bola aturada, ja que van desaprofitar tres faltes directes. El porter català del conjunt portuguès, Ignasi Edo, va tenir una gran actuació i va desfer moltes i bones ocasions dels blaugrana. El Porto es va avançar amb un 3-0 en els 10 primers minuts amb tres gols d'Oliveira i es va arribar al descans amb un 3-1. En la segona meitat, Nunes va ampliar el marge i Torra va respondre aviat, però en els últims 10 minuts Nunes i Moreira van arrodonir un marcador molt clar.

En una altra pista portuguesa, el Reus Deportiu va fer un gran partit, va estar molt més encertat i va derrotar l'Oliveirense per 3-5. Els roig-i-negres es van avançar en la primera meitat amb un gol de Selva i van saber controlar al seu rivals. En la segona part, es van situar amb un 0-3 amb gols de Casanovas i Adrtoher. En els darrers 10 minuts, els portuguesos van reaccionar i van reduir les diferències fins al 3-4 a dos minuts del final. Els reusencs no es van posar nerviosos i Rubio en els últims segons va assegurar la victòria.

El Moritz Vendrell era, en teoria, el conjunt català que tenia un desplaçament més assequible a la pista del Diessbach suís i es va imposar per 2-5. Els vendrellencs van arribar al descans amb un empat a un gol, però en la segona meitat van ser superiors i es van distanciar en el resultat. Albesa va marcar dos gols, mentre que Àngel Rodríguez Jordi Ferrer i Creus en van aconseguir un cada un.

EN LA SEGONA PART

El Moritz Vendrell va superar als suïssos del Diessbach en la segona meitat
OLIVEIRENSE: Almeida, Alves, To Silva, Azevedo i Diogo Silva –equip inicial–; Oliveira i Suissas. REUS DEPORTIU: Molina, Adroher, Costa, Selva i Casanovas –equip inicial–, Rubio, Salvat i Ollé. GOLS: 0-1 (9') Selva. 0-2 (34') Casanovas. 0-3 (37') Adroher. 1-3 (41') Pereira. 1-4 (43') Selva. 2-4 (47') Alves. 3-4 (48') Suissas. 3-5 (50') Rubio.. ÀRBITRES Bonuccelli i Rotelli (Itàlia). Van mostrar targeta blava a Oliveira.
PORTO: Edo, Moreira, Silva, Ventura i Barreiros –inicial–; Oliveira i Nunes. FC BARCELONA: Sergi Fernández, Panadero, Reinaldo Garcia, Álvarez i Torra –inicial–, Barroso, Marín i Gual. GOLS: 1-0 (3') Oliveira. 2-0 (8') Oliveira. 3-0 (10') Oliveira, de penal. 3-1 (15') Reinaldo Garcia. 4-1 (33') Nunes. 4-2 (37') Torra, de falta directa. 5-2 (44') Nunes, de falta directa. 6-2 (47') Moreira. ÀRBITRES: Da Prato i Eccelsi (Itàlia). Targeta blava a Reinaldo Garcia, Marín, Oliveira (2) i To Neves, tècnic del Porto. FALTES: 20 del Porto i 12 del Barça.