Internacional

El Girona s'estrena en la copa d'Europa femenina

Hoquei sobre patins. Les gironines, que reben l'Ely anglès, no tenen un equip potent com el dels dos darrers cursos, en què van ser subcampiones

El Girona femení s'estrena aquest vespre (19.30 h) en la copa d'Europa femenina rebent a casa l'Ely anglès, un equip sense tradició europea. El conjunt gironí ha estat el subcampió d'aquesta màxima competició de clubs les dues últimes temporades però en aquesta no tenen un equip potent i serà complicat repetir aquestes grans actuacions. L'equip va estar a punt de no formar-se per problemes econòmics; diverses jugadores van marxar i ara la majoria són de casa i no tenen estrangeres.

El primer rival del Girona femení en aquesta copa d'Europa és l'Ely anglès, un conjunt que mai no ha disputat la competició europea. Si el superen –la tornada es jugarà el 18 de gener del 2014– passaran als quarts de final, en què el rival hauria de ser el Voltregà, el campió que els va superar en la final disputada a Girona. Les de Sant Hipòlit han ajornat el partit d'anada contra el Vordemwald suís fins al 4 de gener.

L'entrenador del Girona, Albert Bou, diu que el primer objectiu és superar els vuitens i creu que són superiors a les angleses. Després, pensa que a doble partit tindran oportunitats d'eliminar el Voltregà.

Vuitens de final
Girona - Ely (ANG) - (B)
avui
Voltregà - Vordemwald (SUI) - (D)
4 gener
Noisy Le G. (FRA) - Bury (ANG) - (E)
4 gener
Iserlohn (ALE) - Uttigen (SUI) - (F)
10-3
Gijón (ESP) - Nantes (FRA) - (G)
12-0
Diessbach (SUI)-Bassano (ITA) - (H)
2-0
Quarts de final
(8 i 22 de febrer del 2014)
Guanyador E - Guanyador G
(1)
Alcorcón (ESP) - Guanyador F
(2)
Guanyador D - Guanyador B
(3)
Guanyador H - Coutras (FRA)
(4)
Final a quatre
(15 i 16 de març del 2014)
Guanyador 1 - Guanyador 3
Guanyador 4 - Guanyador 2
El primer objectiu és superar els vuitens i després hi haurà l'encreuament amb el Voltregà. Crec que en tots dos partits tenim possibilitats
Albert Bou
ENTRENADOR DEL GIRONA
L'equip que tenim està format pràcticament per gent de casa. És un any complicat
Josep Pla
PRESIDENT DEL GIRONA
Ho afrontem amb molta il·lusió i amb la clara intenció de guanyar. Pel que sabem, hem de ser superiors a l'Ely

Força canvis, i amb gent de casa

Del cinc titular del Girona que va disputar la final de la copa d'Europa contra el Voltregà l'any passat al seu pavelló només continua a l'equip Carla Dorca. Elena Ruiz –que serà baixa per lesió contra l'Ely– va sortir a jugar, mentre que la portera Virginia Díaz, Carla Gri i Laura Viella eren a la banqueta. El president del club, Josep Pla, explica que l'equip es va completar amb gent de casa i que estan afrontant una temporada complicada, tot i que diu que està content pels resultats i que, al cap i a la fi, del que es tracta és de potenciar l'hoquei femení.

El tècnic, Albert Bou, comenta que l'objectiu a l'inici de la temporada era mantenir-se en l'OK Lliga femenina però que veient el joc i els resultats poden estar més amunt. Bou considera que alguns resultats són enganyosos ja que quatre de les derrotes han estat per un sol gol. L'equip és jove, algunes jugadores no havien debutat en la màxima categoria i els falta una mica d'experiència a l'equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)