Internacional

El Barça es mostra molt consistent a Viareggio

Lliga europea. Els blaugrana van dominar els italians i van aconseguir una important victòria que els manté en la segona posició del seu grup

VIAREGGIO1

BARÇA4

El FC Barcelona va aconseguir una important victòria a la pista del Viareggio italià i es manté en la segona posició del seu grup de la lliga europea. Al final de la primera volta d'aquesta fase de grups els blaugrana treuen tres punts al seu rival italià, i segueixen a tres punts del Porto portuguès, que ahir va golejar el Herringen alemany per 10-3.

El partit es presentava complicat per als blaugrana tant pel potencial del rival i l'ambient de la seva pista com per les dues baixes per lesió –Álvarez i Panadero– que tenien. Des de l'inici es va veure un Barça molt ben situat dins de la pista, amb ganes de dominar el partit i avançar-se en el marcador. El primer gol va arribar en el minut 7 amb una rematada de lluny de Torra. Els italians estaven centrats en la seva defensa, però també van tenir bones accions d'atac com un xut d'Alessandro Bertolucci que Egurrola va aturar. El Barça es veia més equip i després d'una jugada col·lectiva Raül Marín va marcar el 0-2. Per als italians Montivero va disposar de dues bones ocasions, com un xut al travesser i un penal que Egurrola va aturar. Tot seguit Gual va marcar el 0-3, i es va arribar al descans amb un 1-3 aconseguit per Motaran. En els primers minuts de la represa Torra va poder incrementar l'avantatge, però va desaprofitar un penal i la sentència no va arribar fins a sis minuts del final amb una jugada individual de Reinaldo Garcia que va fer l'1-4.

CGC VIAREGGIO: Barozzi, Mirko Bertolucci, Montigel, Montivero i Motaran –equip inicial–; Alessandro Bertolucci. FC BARCELONA: Egurrola, Gual, Reinaldo Garcia, Barroso i Torra –equip inicial–; Raül Marín. GOLS: 0-1 (7') Torra. 0-2 (16') Raül Marín. 0-3 (20') Gual. 1-3 (22') Motaran. 1-4 (44') Reinaldo Garcia. ÀRBITRES: Peixoto i Guilherme (Portugal).