Internacional

El Reus encaixa una derrota reversible

Lliga europea. La baixa de Carlos Nicolía no va impedir ahir al campió d'Itàlia assaltar el Palau d'Esports roig-i-negre

REUS4


VALDAGNO6


El Reus Deportiu no va saber aprofitar ahir la baixa de la figura del Valdagno, l'argentí Carlos Nicolía, i va perdre el seu primer partit d'aquesta edició de la lliga europea. Tot i que el conjunt d'Alejandro Domínguez es va avançar amb un gol de Selva, la qualitat dels italians i els errors dels locals van propiciar l'avantatge dels transalpins en el descans (2-3).

El Reus va sortir més convençut en el segon temps, però Cocco, amb dos gols, va neutralitzar la reacció del 3-4, marcat també per Selva i va conduir el seu equip a una victòria molt important que el catapulta.

REUS DEPORTIU: Roger Molina, Albert Casanovas, Xavi Costa, Jepi Selva i Jordi Adroher -equip inicial- Xavi Rubio, Marc Ollé, Joan Salvat. VALDAGNO: Gnata, Platero, Nicoletti (blava al 37'), Tataranni i Mario Rodríguez -equip inicial- Cocco, Festa. GOLS: 1-0 (3') Selva. 1-1 (9') Nicoletti. 2-1 (15') Tataranni. 2-2 (18') Adroher. 2-3 (23') Tataranni. 2-4 (28') Cocco. 3-4 (31') Selva. 3-5 (40') Cocco. 3-6 (49') Tataranni. 4-6 (50') Casanovas. ÀRBITRES: Pinto i Torres (Portugal). Blava a Casanovas, del Reus, i a Plartero i Nicoletti, del Valdagno.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)