Internacional

Golejada per començar

Hoquei sobre patins. Europeu femení. Espanya va ser molt superior a França, la campiona del món, que ha renovat força l'equip

FRANÇA0

ESPANYA5

La selecció espanyola femenina va golejar en el debut en l'europeu, i ho va fer contra l'actual campiona del món, França. El conjunt francès, però, no és el mateix que els va guanyar la final en l'últim mundial, ja que presenta un equip completament renovat. La selecció espanyola va trigar 15 minuts a inaugurar el marcador. L'entrada de Puigdueta va revolucionar l'equip, va fer dos gols i es va arribar al descans amb un clar 0-3. Després de la represa, dos gols en un minut van acabar de sentenciar el partit. Avui jugarà contra Itàlia.

FRANÇA: Roux, Denest, Bena, Laroche i Zanotto –equip inicial–; Fay, Manceau, Nedder, Renier i Buis. ESPANYA: Ortega, Lee, Tarrida, Díez i Casarramona –equip inicial–, Puigdueta, Nara López, Bernadas, Sara González i Salicrú. GOLS: 0-1 (15') Puigdueta. 0-2 (17') Lee. 0-3 (20') Puigdueta. 0-4 (31') Díez. 0-5 (32') Sara González. ÀRBITRES: Carpon (Itàlia) i Vieira (Portugal). FALTES: 2 de França i 8 d'Espanya.