Internacional

Semifinal contra Itàlia

Hoquei sobre patins. Europeu femení. La selecció espanyola deixa escapar un 0-2 contra Portugal, perd i acaba segona de grup

PORTUGAL4

ESPANYA2

La selecció espanyola femenina va perdre contra Portugal, va acabar segona en la primera fase i jugarà contra Itàlia la semifinal de l'europeu. Les portugueses van remuntar un 0-2 advers. Lee i Tarrida van fer avançar la selecció espanyola amb dos gols en 39 segons, però al cap d'uns minuts les portugueses van empatar marcant dos gols en 32 segons. Amb el 2-2 es va arribar al descans. En la segona meitat Portugal va marcar dos gols més i es va assegurar la victòria i la primera posició. Jugarà la semifinal contra França.

PORTUGAL: Azevedo, Catarina, Sousa, Dias i Vieira –equip inicial–; Barbosa, Rita Lopes, Conçalves, Rute Lopes i Figueiredo. ESPANYA: Ortega, Lee, Puigdueta, Tarrida i Casarramona –equip inicial–; Nara López, Díaz, Bernadas, Sara González i Salicrú. GOLS: 0-1 (7') Lee. 0-2 (8') Tarrida. 1-2 (15') Sousa. 2-2 (16') Rita Lopes. 3-2 (30') Vieira. 4-2 (37'9 Sousa. ÀRBITRES: Bluazen (França) i Corponi (Itàlia). Van mostrar targeta blava a Lee. FALTES: 9 de Portugal i 6 d'Espanya.