Internacional

Final contra Portugal

Europeu femení. La selecció espanyola femenina va derrotar Itàlia i lluitarà per revalidar un títol que ha guanyat en les dues últimes edicions

ESPANYA4

ITÀLIA1

La selecció espanyola femenina jugarà la final del campionat d'Europa contra Portugal gràcies a la victòria contra Itàlia per 4-1 en la semifinal. La final serà una repetició del partit que les dues seleccions van jugar dijous en l'últim matx de la primera fase, i en el qual les portugueses van aconseguir la victòria per 4-2.

El conjunt que dirigeix Alberto Mazón, en el qual hi ha vuit jugadores catalanes, no va començar bé el partit, i en el minut 3 les italianes van tenir una gran ocasió per avançar-se amb una falta directa per targeta blava a Lee. No la van transformar i, a cinc minuts del descans, Puigdueta va inaugurar el marcador. Es va arribar al descans amb un 2-0. En la segona meitat, Espanya va marcar dos gols en un minut i va sentenciar la semifinal.

Portugal no va tenir problemes per derrotar França per 7-1.

ESPANYA: Ortega, Lee, Díaz, Tarrida i Casarramona –equip inicial–; Puigdueta, Nara López, Díaz, Bernadas, Sara González i Salicrú. ITÀLIA: Zarantonello, Lapolla, Ghirardello, Tamiozzo i Toffaniu –equip inicial–; Mele, Lamacchia, Galeassi, Minuzzo i Gaudio. GOLS: 1-0 (15') Puigdueta. 2-0 (17') Tarrida. 3-0 (31') Díaz, de penal. 4-0 (32') Casarramona. 4-1 (40') Minuzzo. ÀRBITRES: Blauzen (França) i Vieira (Portugal). Van mostrar targeta blava a Lee. FALTES: 2 d'Espanya i 5 d'Itàlia.