Internacional

Espanya goleja Portugal i obté el títol europeu

Hoquei sobre patins. Amb vuit jugadores catalanes, l'equip d'Alberto Mazón va ser molt superior al combinat portuguès

PORTUGAL0


ESPANYA7


La selecció espanyola femenina va conquerir ahir amb vuit catalanes a l'equip el títol europeu a Mieres contra Portugal (7-0) i repeteix així la victòria del 2011. Curiosament, en la fase de grups del torneig, que només van jugar quatre seleccions, Portugal havia derrotat el combinat d'Alberto Mazón per 4 a 2. Ahir, tot va ser diferent i el primer temps ja va acabar amb 2 a 0 per a Espanya, amb gols de Maria Díez. Cate Ortega va aturar una directa a Sousa vital abans del descans i una combinació perfecta entre Díez i Casaramona tot just arrencar el segon temps (3-0) va ser el principi de la fi.

ESPANYA: Ortega, Lee, Tarrida, Casarramona, Díez –equip inicial- Puigdueta, Sara, Salicrú, Nara i Raquel. PORTUGAL: Azevedo, Caterina, Lopes, Sousa, Vieira –equip incial- Ruta Lopes i Dias. GOLS: 1-0 Díez (1'). 2-0 Díez (8'). 3-0 Casarramona (20'). 4-0 Lee (15'). 5-0 Lee (28'), de flata direc ta. 6-0 Puigdueta (28'). 7-0 Díez (37'). ÀRBITRES: Xavier Blauzen (FRA) i Carlo Corponi (ITA). Van mostrar targeta blava a Casarramona i a Vieira. PÚBLIC: Uns 1.000 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)