Internacional

El Girona se sent ultratjat per l'eliminació europea

Hoquei sobre patins.El president qualifica de “jugada bruta” el 10-0 per haver fet tard 25 minuts quan el president del CERH els havia dit que “tranquils”

El Girona va manifestar ahir públicament a través de les paraules del seu president, Josep Pla, la seva indignació més absoluta per haver estat eliminat dissabte dels vuitens de la lliga europea femenina a la pista de l'Ely anglès per haver arribat 25 minuts tard a causa d'una avaria del vehicle que les transportava. “Ens han fet una jugada bruta”, va sentenciar Pla. El Girona, actual subcampió europeu i darrer organitzador de la final a quatre, va trucar al president del CERH, Fernando Graça, avisant que arribarien tard i el dirigent els va dir que no hi havia problema. Els àrbitres, els portuguesos Paulo Rainha i Paulo Almeida, però, van tirar pel dret i van tancar l'acta amb 10-0. El resultat de l'anada havia estat de 9-0 favorable a les gironines. “És sempre el mateix, en aquest esport... El president és portuguès, els àrbitres també, li comuniquem que hem tingut un problema i no els pot dir alguna cosa? Qui és que mana, ell o els àrbitres? Perquè és clar, ell ha dit que manen els àrbitres i que si ells diuen que s'ha acabat, doncs s'ha acabat. També sabem que l'equip anglès estava disposat a esperar fins a les 20.30 h, i per tant no ho entenem”, assenyala el directiu, que expressa un sentiment d'indefensió: “I quan et trobes així, penses: on són ara els directius nostres, els que paguem per representar-nos.” Sembla ser en aquest sentit que el vicepresident del CERH i també membre de la federació espanyola va trucar ahir a la tarda a Pla. Respecte d'un possible recurs, va ser taxatiu: “És igual, venir una vegada és suficient, podríem fer un recurs però si l'aproven no tenim diners per tornar a fer el viatge tal com estan les coses.”

I quan et trobes així, penses: on són ara els directius nostres, els que paguem per representar-nos, per ajudar-nos
El més trist és que parlant amb els directius del CERH em deien que havia estat una mala decisió dels àrbitres
Els responsables de l'esperpèntica decisió són el president del CERH, els àrbitres i el president de la federació anglesa
No es pot destrossar la il·lusió d'unes noies per arribar 20 minuts tard a un desplaçament de 1.500 quilòmetres de distància
Albert Bou
ENTRENADOR DEL GIRONA
Encara que ens representin són més amics dels que han pres la decisió que no pas de nosaltres
Josep Pla
PRESIDENT DEL GIRONA

A un pas de plegar veles a l'estiu

El Girona va estar a un pas de retirar l'equip de l'Ok Lliga femenina aquesta estiu i de retirar-se per tant de la competició europea. Finalment, i quan ja havia comunicat ales jugadores que podien buscar-se equip, se'n va sortir i va seguir. Una feinada per al bé de l'esport amb una implicació màxima i de manera altruista. Per això, decisions com la de dissabte genera no sols un sentiment d'indignació lògic sinó una frustració màxima. L'expedició gironina va tornar ahir al vespre d'Anglaterra amb avió fins a l'aeroport del Prat, un gran esforç econòmic per no res.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)