Internacional

Sense miraments

Lliga europea. L'equip de Muñoz es jugarà la primera plaça a casa contra el Porto

HERRINGEN4


BARÇA10


HERRINGEN: Michler, Hages, Kevin Karschau, Lucas Karschau i Schulz –inicial–; Gurtler, Gunther i Reinert.

FC BARCELONA: Sergi Fernández, Reinaldo, Matías Pascual, Marc Gual i Pablo Álvarez –equip inicial–; Marc Torra, Raül Marín, Panadero i Barroso.

GOLS: 0-1 (2') Álvarez. 0-2 (9') Reinaldo. 0-3 (13') Marín. 1-3 (21') Kevin Karschau. 2-3 (23') Lucas Karschau. 2-4 (24') Álvarez. 2-5 (26') Marín. 3-5 (34') Kevin Karschau. 3-6 (36') Álvarez. 3-7 (37') Torra. 3-8 (38') Álvarez. 4-8 (39') Lucas Karschau. 4-9 (41') Torra. 4-10 (44') Álvarez.

ÀRBITRES: Tartarelli i Strippoli. Van ensenyar targeta blava a Panadero.

COMENTARI: el Barça, que ja estava classificat per als quarts abans del partit d'ahir, va obtenir un triomf contundent a la pista del Herringen alemany i es jugarà la primera plaça del grup en la darrera jornada a casa contra el Porto, conjunt contra el qual va perdre en la primera volta. Els blaugrana van manar de bon començament i de seguida es van posar amb un 0-3 per marcar el terreny. Malgrat l'encert de Lucas Karschau i de Kevin Karschau, l'equip de Ricard Muñoz va jugar a plaer tota la segona part i va acabar golejant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)