Internacional

L'Igualada venç el Vic i passa a la final a quatre

Copa de la CERS. Els igualadins van superar els osonencs per 4-2 amb quatre gols de Ton Baliu. El Noia segueix viu en la visita a Bassano

El Monbus Igualada va derrotar per 4-2 el CP Vic en la tornada dels quarts de final de la copa de la CERS i es va classificar per a la final a quatre. Ton Baliu va marcar els quatre gols del seu equip i va portar els igualadins a la victòria. L'Igualada va buscar el triomf des de l'inici del partit i al descans ja guanyava per 2-0. Els osonencs van intentar reaccionar en la segona meitat i van arribar a situar-se amb un 3-2 amb dos gols de Roger Rocasalbas a un minut del final, però el quart gol de Baliu en l'últim minut va assegurar la classificació als igualadins. El Vic va tenir la baixa de Bancells, que havia estat dubte fins a l'últim moment.

El Noia Freixenet va perdre per la mínima 3-2 en la seva visita a la pista del Bassano italià, en el que era el partit d'anada dels quarts de final de la CERS. En el seu moment el partit es va ajornar perquè els italians no disposaven de pista. Els de Sant Sadurní s'ho jugaran tot en la tornada a Sant Sadurní el proper 15 de març. Després del 0-0 del descans el Bassano es va avançar, però dos gols de Mitjans van mantenir el Noia en l'eliminatòria