Internacional

El Reus i el Vendrell passen

Lliga europea. Els roig-i-negres i els penedesencs van guanyar els seus partits i van finalitzar segons del seus grups. El FC Barcelona va golejar el Porto i li va prendre el primer lloc del grup

REUS8

OLIVEIRENSE5

VENDRELL9

BARÇA7

PORTO0

DIESSBACH6

El Reus Deportiu i el Moritz Vendrell es van classificar per als quarts de final de la lliga europea en guanyar els seus partits, tots dos acaben com a segons de grup i jugaran la tornada dels quarts a fora, a les pistes del Benfica i el Valdagno, respectivament. El FC Barcelona va fer miques el Porto i li va prendre la primera posició del seu grup. Jugarà els quarts contra el Valongo.

El Reus va superar una situació molt compromesa derrotant l'Oliveirense portuguès per 8-5. Els visitants van tenir inici molt encertat i va ser apàtic per part local, que va situar un 0-2 en el lluminós amb només 90 segons de partit disputats. Els roig-i-negres van haver de remar a contracorrent però de mica en mica van reconduir la situació. I és que durant uns 18 minuts, el Reus va estar eliminat, però l'empat, que sí que afavoria els interessos dels reusencs, va arribar en el minut 19. Els locals es van refer admirablement de l'inici advers per acabar guanyant classificant-se.

El Moritz Vendrell va ser superior al seu rival però li va costar distanciar-se en el marcador, tot i que sempre va anar per davant i la seva classificació mai va perillar tot i que es va arribar a un 6-5 ben entrada la segona meitat. Els penedesencs no es van posar nerviosos en cap moment i van aconseguir el triomf que necessitaven.

El Barça va fer una demostració de joc, d'intensitat, d'encert i de ganes, i va golejar el Porto per 7-0. Els blaugranes havien de guanyar per quatre gols per ser primers de grup i des de l'inici van sortir a buscar la golejada. Un gol en el primer minut va encarrilar el triomf i al descans ja guanyaven per 4-0. En la segona meitat els homes de Ricard Muñoz van ampliar encara més el marcador i van aconseguir un gran resultat contra un gran equip que no va poder fer res.

MORITZ VENDRELL: Fernández, Jordi Ferrer, Albesa, Creus i Miras –inicial–; L. Ferrer, Rodríguez, Cortijo i Gual. RHC DIESSBACH: Muhlheim, Torres, Von Almen, Kissling i Wegmüller –inicial–; Gerber i Wyss. GOLS: 1-0 (2') J. Ferrer, 1-1 (13') Kissling. 2-1 (18') Cortijo. 3-1 (24') Von Almen (p.p.). 4-1 (26') Miras. 5-1 (27') Cortijo. 5-2 (27') Kissling. 5-3 (31') Von Almen (f.d.). 6-3 (32') Miras. 6-4 (33') Lissling. 6-5 (36') Kissling. 7-5 (37') J. Ferrer. 8-5 (39') J. Ferrer (f.d.). 9-5 (39') Rodríguez. 9-6 (46') Von Almen. ÀRBITRES: Hanras i Jacquart (França).
REUS DEPORTIU: Molina, Casanovas, Ollé, Costa i Adroher –inicial-; Selva, Rubio i Salvat. UD OLIVEIRENSE: Diogo Almeida, Gonçalo Alves, To Silva, Flavio Azevedo i Daniel Oliveira -inicial-; Nelson Pereira. GOLS: 0-1 (1') To Silva. 0-2 (2') Gonçalo Alves. 1-2 (13') Selva. 2-2 (19') Costa. 3-2 (22') Casanovas, de penal. 4-2 (26') Costa. 5-2 (30') Casanovas. 5-3 (30') Gonçalo Alves, de penal. 6-3 (33') Adroher. 6-4 (35') Ruben Pereira. 7-4 (46') Rubio. 7-5 (47') To Silva. 8-5 (47') Casanovas, de penal. ÀRBITRES: Eccelsi i Da Prato (Itàlia). Targeta blava a Alves.
FC BARCELONA: Egurrola, Panadero, Reinaldo Garcia, Torra i Álvarez –inicial–; Gual. FC PORTO FIDELIDADE: Edo, Moreira, Caio, Silva i Barreiros –inicial–; Ventura i Pinto. GOLS: 1-0 (1') Torra. 2-0 (13') Pascual. 3-0 (16') Pascual. 4-0 (24') Álvarez. 5-0 (27') Panadero. 6-0 (36') Reinaldo Garcia. 7-0 (41') Torra. ÀRBITRES: Rotelli i Ferrari (Itàlia). Van mostrar targeta Blava a Gual i a Silva.