Internacional

El Voltregà vol revalidar el títol i sumar el quart

Copa d'Europa femenina. Les de Sant Hipòlit s'enfrontaran en la primera semifinal de la final a quatre amb el conjunt francès del Noisy Le Grand

El Voltregà femení lluitarà per revalidar el títol i aconseguir el quart de la copa d'Europa femenina. El primer pas serà superar el Noysi Le Grand francès en la semifinal. Les de Sant Hipòlit surten com a favorites, però tenen molt clar que no serà gens fàcil mantenir-se al cim del podi europeu. Competeixen en una pista francesa –a la localitat de Coutras–, i dos dels seus rivals són francesos, amb la qual cosa tindran el públic a favor.

Les osonenques i el Noisy Le Grand ja es van trobar en la competició europea el 2009. Va ser en els quarts de final i les de Sant Hipòlit van guanyar els dos partits (2-4 i 3-1). El conjunt osonenc va guanyar el títol europeu del 2013 superant el Girona en la final, i ara es trobarà al davant dues jugadores que eren peces clau d'aquell equip, la portera Laia Salicrí i l'argentina Adriana Gutiérrez. Totes dues van deixar el Girona al final de la temporada passada i són jugadores importants al Noisy Le Grand.

La segona semifinal enfronta el conjunt amfitrió, el Coutras francès, amb l'Alcorcón. Aquests dos equips també es van veure les cares en una edició anterior, en la semifinal de la final a quatre del 2010, i les madrilenyes van guanyar per 4-3 i van passar a la final.

Els quatre equips es van trobar en les seves lligues el cap de setmana passat. El Voltregà va derrotar l'Alcorcón a domicili per un ajustat 2-3, mentre que el Coutras va vèncer el Noisy Le Grand a casa per 5-4.

LA PROTAGONISTA

No tenim gaires referències del Noisy com a equip, però individualment són desequilibrants, i serà un partit molt dur
Per als altres som favorites, però nosaltres no hi pensem
Natasha Lee
JUGADORA DEL VOLTREGÀ
Es van enfrontar en els quarts del 2009, amb dos triomfs per a les osonenques
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)