Internacional

El Voltregà guanyava 0-3 i és eliminat en els penals

Copa d'Europa femenina. Les de Sant Hipòlit no van tancar el partit i van caure en la semifinal de la final a quatre contra el Noisy Le Grand

VOLTREGÀ3 (0)

NOISY3 (1)

El Voltregà femení no podrà revalidar el seu títol europeu ja que va ser eliminat en la semifinal de la final a quatre pel conjunt francès del Noisy Le Grand en els llançaments de penal. Les osonenques van arribar a tenir un 0-3 al seu favor, però no van saber tancar el partit i les franceses van empatar de penal a 38 segons del final. La pròrroga no va canviar res i en els llançaments de penal només Vanessa Daribo va anotar el gol de la victòria en el setè llançament.

El partit es va iniciar molt bé per a les de Sant Hipòlit ja que en el segon minut de partit Berta Tarrida va marcar el primer gol. El Voltregà dominava i tenia ocasions, però la portera catalana del conjunt francès Laia Salicrú va impedir un avantatge més ampli. El Noisy Le Grand va plantar cara a les campiones i també va inquietar la portera Laia Vives. Amb aquest mínim 0-1 es va arribar al descans.

En la segona meitat Natasha Lee va aprofitar la falta directa per una targeta blava a Tatiana Malard per marcar el 0-2. Era el minut 6 del segon temps –en competició europea es juguen 25 minuts per part–, i es va entrar en una fase de molt d'encert. Amb prou feines havia passat un minut quan Lee va marcar el 0-3. Les osonenques no van tenir temps ni de celebrar-ho ja que només treure de centre Daribo va fer l'1-3 –havien passat 7 segons–, i el Noisy le Grand va tornar a entrar en el partit. El Voltregà va poder sentenciar en els darrers deu minuts, però una nova falta directa per la segona targeta blava a Malard no la va aprofitar Tarrida. El conjunt francès va seguir lluitant i quan faltaven dos minuts Daribo va reduir les diferències i a només 38 segons del final Malard va empatar de penal.

Cap dels dos equips va marcar el gol d'or en la pròrroga, i en els llançaments de penals les porteres van estar més encertades. El Voltregà no va marcar cap penal, i en el setè llançament Vanessa Daribo va encertar i va classificar el Noisy Le Gran per a la final. El seu rival serà l'Alcorcón, que va derrotar el Coutras per 2-1 en l'altra semifinal.

NOISY LE GRAND: Salicrú, Daribo, Denest, Adriana Gutiérrez i Malard –equip inicial–; Renier. CP VOLTREGÀ: Vives, Lee, Tarrida, Barceló i Romero –equip inicial–; Jurado i Nadal. GOLS: 0-1 (2') Tarrida. 0-2 (31') Lee, de falta directa. 0-3 (32') Lee. 1-3 (32') Daribo. 2-3 (48') Daribo. 3-3 (50') Malard, de penal. Penals: Daribo (1-0). ÀRBITRES: Fermi i Rotelli (Itàlia). Van mostrar dues targetes blaves a Malard.