Internacional

La primera de dues parts

Lliga europea. El Barça, el Reus Deportiu i el Moritz Vendrell afronten l'anada dels quarts conscients de les dificultats dels rivals i que hauran de lluitar fins a l'últim minut de la tornada

Els tres equips catalans que han arribat als quarts de final de la lliga europea afronten el partit d'anada molt conscients que els seus rivals són perillosos i també que hauran de lluitar fins a l'últim minut del partit de tornada per aconseguir la classificació per a la final a quatre. Avui s'inicia la primera de les dues parts d'aquesta eliminatòria, i els tècnics del FC Barcelona, el Reus Deportiu i el Moritz Vendrell no parlen de deixar sentenciats els quarts en el partit d'anada, sinó que hauran de jugar 100 minuts de màxima intensitat.

El conjunt blaugrana és l'únic que jugarà aquests primers 50 minuts fora de casa, i visitarà la pista del Valongo portuguès. El Barça es va guanyar el dret a tenir la tornada a casa en acabar en la primera posició del seu grup. Els roig-i-negres i els vendrellencs jugaran primer a casa davant de la seva afició, ja que en la fase de grups van ser segons. El Reus rebrà el Benfica portuguès, l'actual campió d'Europa, i el Vendrell, el Valdagno italià. Un dels factors que els poden ajudar en aquest primer partit és el suport del públic. S'espera que els dos pavellons estiguin a tocar del ple absolut en un partit d'aquesta transcendència. El factor camp i el públic és el que tindrà en contra el Barça en la visita a la pista de l'equip revelació de Portugal, el Valongo. El tècnic blaugrana, Ricard Muñoz, té molt de respecte a aquest conjunt i explica que juguen amb molta agressivitat, i alguns cops per sobre del reglament i amb la permissivitat arbitral.

L'entrenador del Reus, Alejandro Domínguez, tindrà el dubte del seu golejador Jordi Adroher fins al darrer moment. Les molèsties físiques del davanter han impedit que es posés els patins durant la setmana, i va descansar en l'últim partit a la pista del Noia que van jugar dimarts. Per a Guillem Cabestany, l'entrenador del Vendrell, un dels maldecaps és que els jugadors puguin estar massa motivats per a aquest partit, que diu que és un dels més importants de la història per a la majoria d'ells, i per a ell mateix. Ha hagut d'aturar un xic les seves ganes i demanar tranquil·litat.

El Coinasa Liceo és el quart equip de l'OK Lliga que disputarà els quarts de la lliga europea. En aquest partit d'anada els gallecs visiten (22 h) la complicada pista del Porto portuguès.

ELS PROTAGONISTES

No sé quin resultat seria bo, em plantejo fer un bon partit, sense alts i baixos, i poder decidir els quarts allà

TRES HORARIS

El Barça obrirà els quarts a les set, el Vendrell jugarà a les vuit i el Reus a dos quarts de deu

PAVELLONS PLENS

Hem d'obtenir un resultat que impliqui poder tirar endavant l'eliminatòria a casa en la tornada
Ricard Muñoz
ENTRENADOR DEL BARCELONA

LA TORNADA

L'eliminatòria la marcaran dues coses, la intensitat i els detalls, com ara defenses concretes i moviments molt puntuals
Has de calmar els jugadors perquè l'excés de ganes no faci una mala passada
Guillem Cabestany
ENTRENADOR DEL VENDRELL
És un equip molt complet, molt agressiu i, pel que hem vist, per sobre del reglament en alguns moments
El que més em preocupa són les accions individuals. Tenen gran capacitat en l'un contra un
Alejandro Domínguez
ENTRENADOR DEL REUS
Els roig-i-negres i els vendrellencs jugaran a casa i esperen molts aficionats
Els blaugrana comencen jugant a fora però la tornada serà a casa el 12 d'abril
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)