Internacional

El Barça aguanta el tipus

Lliga europea. Els tres gols d'un inspirat Pablo Álvarez a la pista del Valongo deixen els blaugrana amb un peu i mig a la final a quatre

BARÇA3


VALONGO2


El Barça va obtenir ahir un gran triomf a la complicada pista del Valongo (2-3) i posa un peu i mig en la final a quatre de la lliga europea. La clarividència en atac de Pablo Álvarez, la bona actuació d'Egurrola i el sacrifici van ser els arguments que van catapultar el conjunt de Ricard Muñoz, que el 12 d'abril mirarà de rubricar la feina.

El Barça va avisar de valent en un contraatac de Pascual, que va estar a punt de superar Girão (12'). En el minut 19, el local Nuno Rodrigues Peixe va veure la targeta blava i Raül Marín va transformar la directa. Però els àrbitres la van fer repetir i Girão va aturar el segon intent del reusenc. En una bola perduda pels de Ricard Muñoz, el Valongo va donar un avís seriós mitjançant el seu golejador, Hugo Azevedo, però Egurrola va respondre amb sobrietat (23'). La millor notícia per als blaugrana al marge de l'empat era que els locals s'estaven carregant de faltes –7-4 a la mitja part– i, tard o d'hora, arribaria una nova directa.

Tot just arrencar el segon temps Pablo Álvarez va obrir la llauna amb un tret creuat (0-1) i Reinaldo va enviar la bola al pal (31'). El Valongo es va clavar en les set faltes durant molts minuts i va reaccionar amb un gol de João Silva que va significar l'empat (1-1 en el 37'). El mateix João Silva va obrir encara més la ferida blaugrana marcant el 2-1. Els lusitans ja duien nou faltes per sis dels blaugrana i van cometre per fi la desena en el 44'. Pablo Álvarez no va perdonar en la directa i va empatar (2-2). Egurrola va salvar els mobles en la directa fruit de la desena falta d'equip llançada pel local Silva (48'). La situació va empitjorar quan Reinaldo va veure la blava. Egurrola, però, va aturar una nova directa i l'equip de Ricard Muñoz es va quedar en inferioritat. Però va resistir i en el darrer minut va forçar la blava del local Silva, protagonista ara negatiu. Pablo Álvarez, infal·lible, va transformar la directa (2-3) quan faltaven dos segons per al final.

AD VALONGO: André Girão, Hugo Azevedo, Telmo Pinto, José Rafa Costa i João Silva –equip inicial–; Nuno Rodrigues i Nuno Araujo. FC BARCELONA: Egurrola, Panadero, Reinaldo, Marc Torra i Pablo Álvarez –equip inicial–; Marín, Gual, Pascual i Barroso. GOLS: 0-1 (27') Pablo Álvarez. 1-1 (37') João Silva. 2-1 (40') Silva. 2-2 (44') Pablo Álvarez, de falta directa. 2-3 (50') Pablo Álvarez, de falta directa. ÀRBITRES: Mateo Galoppi i Gianni Fermi (Itàlia). Blava a Rodrigues i Silva, del Valongo, i a Reinaldo, del Barça.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.