Internacional

Tataranni enfonsa el Moritz Vendrell

Lliga europea. Els quatre gols del pitxitxi de la lliga italiana obliguen els de Cabestany al miracle a Valdagno

VALDAGNO6

VENDRELL4

El Vendrell va sucumbir ahir contra la inspiració del Valdagno personalitzada en Massimo Tataranni –4 gols– i només un miracle en la tornada el 12 d'abril li permetria accedir a la final a quatre de la lliga europea. Els locals van fallar quatre penals i la falta d'efectivitat els va condemnar.

Pràcticament en la primera acció, però, Creus, inspirat, va sorprendre el porter Gnata en la típica acció per darrere de la porteria i va fer l'1-0. Albesa va enviar la bola la pal (4') en un inici de partit en què els de Guillem Cabestany van sortir molt endollats. Però el Valdagno va reaccionar amb un gol de penal de Tataranni, que la va clavar a l'escaire. En l'acció següent, Tataranni, el pitxitxi de la lliga italiana, va clavar el segon (1-2) i va tallar de soca-rel l'efervescència penedesenca. El Vendrell va recuperar el fil del partit amb un tret contundent per l'escaire de Sergi Miras (2-2). S'estava escenificat un autèntic duel de canoners, però Miras, l'especialista des del punt fatídic, va fallar un penal. En el minut següent, Tataranni, en canvi, va clavar el tercer (2-3) gol. Nicoletti va furgar a la ferida (2-4). El Vendrell estava tocat, però Creus, tal com havia fet en el primer temps, va marcar el 3-4 amb un tret exterior quan la segona part acabava de néixer. Miras va ser objecte de penal i ell mateix va fer el tir, que va petar al pal –el rebuig, també–. Lluís Ferrer va tornar a fallar un penal –el tercer–, aquest cop aturat per Gnata, que va jugar un gran partit. I va arribar el quart penal. Miras, infal·lible en la copa amb un miraculós 7/7, el va tornar a estavellar al pal. En canvi, el Valdagno, que semblava absent, va clavar de penal el 3-5 mitjançant Tataranni i el 3-6 en el rebuig d'una falta directa executada per Nicolía. En el darrer minut, Àngel Rodríguez va fer el quart del perseverant i ineficaç Moritz Vendrell.

MORITZ VENDRELL: Puigbí, Albesa, Miras, Creus i Lluís Ferrer -equip inicial-; Jordi Ferrer, Rodríguez i Cortijo. HOCKEY VALDAGNO 1938: Gnata, Nicoletti, Platero, Tataranni i Nicolía -equip inicial-; Pertegato, Giulio Cocco, Bicego i Festa. GOLS: 1-0 (1') Creus. 1-1 (5') Tataranni, de penal. 1-2 (6') Tataranni. 2-2 (12') Miras. 2-3 (15') Tataranni. 2-4 (19') Nicoletti. 3-4 (26') Creus. 3-5 (38') Tataranni, de penal. 3-6 (43') Nicolía. 4-6 (49') Àngel Rodríguez. ÀRBITRES: Carpelho i Romão (Portugal). Blava a Tataranni (35'). FALTES: 9 el Vendrell i 9 el Valdagno. INCIDÈNCIES: Es va fer un minut de silenci per la mort dels quatre nens dimecres passat en un incendi al Vendrell i que eren jugadors de la secció de futbol del CE Vendrell.