Internacional

Fa trontollar el campió

Lliga europea. El Reus Deportiu va derrotar el Benfica i anirà a Lisboa amb tres gols de marge i amb possibilitats de ser a la final a quatre

BENFICA2


REUS5


El Reus Deportiu va fer trontollar el vigent campió de la lliga europea, el Benfica, amenaçant seriosament amb la seva classificació per a la final a quatre en superar els portuguesos 5-2 en el partit d'anada de la ronda de quarts. Els reusencs, que defensaran aquesta renda de tres gols el proper dissabte 12 d'abril a Lisboa, van portar les regnes de l'encontre en tot moment i van arrodonir una gran actuació el dia que l'exjugador roig-i-negre Trabal va tornar al Palau d'Esports. L'equip d'Alejandro Domínguez va ser molt agossarat i fidel als seus principis de buscar l'atac sense desmai i aprofitar les transicions tan bé com era possible. I el desenvolupament de l'encontre li va anar donant la raó. L'1-0 de Selva va anar seguit d'un powerplay per blava a Costa, però el Benfica no va aprofitar la superioritat. Paradoxalment, quan el Reus va recuperar l'equilibri numèric, va arribar l'empat (1-1) de Carlos López. Els locals no es van arronsar i abans del descans van marcar per partida triple mitjançant Salvat, Casanovas, aquest de penal, i Costa, de falta directa. Els visitants van retallar diferències gràcies a Coy. Dos gols no eren una gran diferencia per anar a Lisboa a jugar-se la classificació en la tornada; per això, el 5-2 d'Adroher a cinc minuts del final va fer pujar l'optimisme dels roig-i-negres, que van endur-se aquest primer assalt amb justícia.

REUS DEPORTIU: Roger Molina, Albert Casanovas, Xavi Costa, Jepi Selva i Xavi Rubio –equip inicial–; Joan Salvat, Jordi Adroher i Marc Ollé. BENFICA: Guillem Trabal, Carlos López, Valter Neves, Joao Rodrigues i Tuco Ábalos –equip inicial–; Diogo Rafael, Marc Coy i Miguel Rocha. GOLS: 1-0 (4') Selva. 1-1 (7') Carlos López. 2-1 (15') Salvat. 3-1 (16') Casanovas, de penal. 3-2 (21') Coy. 4-2 (25') Costa, de falta directa. 5-2 (45') Adroher. ÀRBITRES: Rotelli i Carmazzi (Itàlia). Van mostrar targeta blava a Costa. FALTES: 8 del Reus i 14 del Benfica. INCIDÈNCIES: 1.300 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)